Taoista érzéki testmasszázs, yoni és lingam masszázs és a tanfolyam, mire lehet hasznos számodra?

( A tanfolyamokat nem általam előre kiírt időpontokban tartom. Mindegyik egyéni, így a számodra megfelelő, egyéni időpontegyeztetéssel történnek.)

A masszázs egyik célja a szexuális energia  a testben való áramlásának szabadabbá tétele. Általa többlet keletkezik a testben, ez pedig kihat mindenre, izmok, nyirokkeringés, idegrendszer, kreativitás, teremtés, stb.

Ez a testünk legerősebb gyógyító energiája. A masszázs hatására ez az energia megnövekszik, felszabadul a testben, szabadabban áramlik és a test öngyógyító folyamatai beindulhatnak. Növekedhet a testtudatosság, finomodhatnak az érzékek, az is megtapasztalható, hogy az egész test egy nagy erogén zóna. Kissé meditációs állapotba kerülhetünk általa. Egy ítéletmentes térben megélhetjük azt, hogy úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, nem kell senkinek, semminek megfelelni.

Többek között oldhatóak vele a szexuális gátlások, bántalmazásoldásra is ajánlom, szuperül működhet.

A talp kivételével a test minden része kap ebből a nagyon finom és lassú érintésből. Nem simogatás, hanem érzéki érintés, amelyet eufórikus gyönyörérzetként tapasztalható meg, ez elérhető pusztán a test érintésével is.

Ezt a technikát sajátíthatod el a tanfolyamaimon. Természetesen nem a technika a lényeg, inkább az, hogy egy olyan megközelítésből nézz rá a testre, a partneredre, önmagadra, ami nem mindennapi. Csodálattal, a testet megillető áhítattal, hálával.

A Hölgyek számára kiváló lehet, ha valaki szeretne finomabb, kecsesebb, érzékibb lenni, illetve ezt felfedezni önmagában. Szembetalálkozhat azzal a csodás, lenyűgöző nővel, aki mindig is volt és lesz, és akinek a jelenléte, érintése, keze, semmihez sem hasonlítható élményben részesítheti a partnerét. Ez szerintem mindenkiben ott van, csak ki ezért, ki azért, rejtegeti.

Sejtmemóriatisztító, oldhatja az emléklenyomatokat, amelyeket tárol a testünk, rengeteg információval. Ennél fogva, a szeretettel és tisztelettel végzett lingam masszázs lehet egy felszabadító beavatás, ami a bizonytalanságból, a megfelelni akarásból, szomorúságból, - kimasszírozva az energetikai emléklenyomatokat, átvett és elraktározott érzéseket, - az élet szüntelen ünneplésébe vezethet.

Férfiak számára pedig olyan ötleteket ad, amelyekkel sokkal gyönyörtelibb élményt adhat a partnerének. Tapasztalatom szerint egy ilyen masszázstól a partner elolvad a kezeink között és felejthetetlen élménnyel ajándékozhatjuk meg, beleértve önmagunkat is. Igéző látni, mikor egy nő bátran megnyílik, teljes bizalommal, sebezhetően fogadja az érintésünket.

A yoni masszázs egy lehetőséget adhat arra, hogy a nő medencéjében, testében, sejtjeiben letapadt, berögzült traumák és egyéb nem túl örömteli dolgok feloldódhassanak, áttranszformálódhassanak, a boldog és örömteli nőiséget, szexualitást, testtel való létezést megcélozva... 

Az intimmasszázsok által ( a lingam masszázsnál minimum 15-20 féle érintés) olyan érintéseket kapnak a nemi szervek, amelyet egy aktus során szinte sosem. Lenyűgöző, megható, izgató, gyógyító. Az orgazmus sokkal intenzívebb élmény lehet. Egyik masszázstanfolyam során a férfi résztvevő szerint az orgazmusa kb 50x intenzívebb volt.

Szerintem a kedvesség és a tisztelet nem megy ki a divatból és semmihez sem hasonlítható. Sokak szerint jobb mint az aktus, én inkább azt mondanám, hogy más.

Két egymástól független vélemény szerint, amelyeket egy 70 év körüli hölgy és egy 70 körül férfi adta nekem, " Úristen, ennyi évet kellett megélnem, hogy megtudjam, ilyen létezik?"

Te minek várnál 70 éves korodig?

***

Michaela Riedl-től idézek, mert úgy gondolom, hogy nála jobban nem fogalmazta meg senki az intim masszázs szépségét.

"A nők- bármely kultúrát vesszük is alapul - a legkülönfélébb szerepeket töltik be. Egyszer bennük látják a kezdeményezőt és a szerelem istennőjét, másszor pedig az ördög eszközének és a férfiak játékszerének tekintik őket. Társadalmunk sajnos szinte minden lehetőséget elzár az elől, hogy a témát kellő tisztelettel és figyelemmel közelítsük meg. Ezen a felfedező úton segíthet minket a jóni-masszázs.

Jónink szorosan fűződik egész lényünkhöz, ismerete a lelki fejlődés, elégedettség és életigenlést erősíti. Fizikai szinten a vitalitás és az egészség forrása.

Spirituális szinten a lelki nagyság, amely együtt jár a szív megnyitásával, érzéki érintés és a szexualitásban rejlő erő megismerése.

"Számomra a szexualitás a testi egészség és a lelki gyarapodás legősibb forrása."

Az a nő, aki felismeri és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is.

A mai szemléletmódot elnézve a női szexualitás egykori tiszteletének nyomát sem látjuk, az ókori, az ősi görög, egyiptomi, tibeti és kínai bölcsek tanításai által megfogalmazott tiszteletteljes írások nem tudták átitatni korunk emberének hétköznapjait. A keresztény szellemiség kifejezetten ellenzi a szexualitást, fényében a testi örömök negatív megvilágításba kerülnek. Ez tükröződik nyelvünkben is, hiszen a nemi szervekre egyetlen szép és szeretetteljes szavunk sincs. A megvetésnek és az imádatnak eme kettősségével kell szembesülnünk akkor, amikor a női szexualitás kérdéseivel foglalkozunk.

Az eksztatikus élvezetek csúcsának számító orgazmus nem kiváltság, hanem minden emberben meglévő adottság, amely csak arra vár, hogy felfedezzék és kivirágoztassák. Figyelmesség és tisztelet: ez a két kulcs nyitja a jóni nyújtotta kiteljesedés és öröm felé vezető út kapuját, az élmény szorosan fűződik egész lényünkhöz, lelki fejlődésünkhöz, elégedettségünkhöz és életigenlésünkhöz.

A masszázs a nő legbensőbb valóját érinti meg, egy kis lépés a teljesebb és tudatosabb szexualitás felé.

A nőknek segíteni kíván abban, hogy mindennapjaikat nagyobb életörömmel, gyógyulással és gyönyörrel töltsék meg és rátaláljanak a nőiességükhöz vezető új útra. Természetesen ehhez férfira is szükség van, ezért a férfiak tekintsenek rá úgy, mint szívélyes meghívásra.

A jóni-masszázs során rengeteg szexuális energiát szabadíthatunk fel, amelyet aztán a tudat tágítására, a test és lélek élénkítésére, a nagyobb rugalmasság és kreativitás elérésére fordíthatunk. Légzés révén cirkuláltatható az energia, minél jobban koncentrálunk, annál magasabb fokú a szexuális élmény és az élvezet.

Aki úgy dönt, hogy saját szexualitását egy tudatosabb és magasabb szinten kívánja megismerni, az azt soha nem kizárólag önmagáért teszi.

Az elérhető gyógyulás, a saját nemiség és érzékiség kifürkészése akaratlanul is olyan hullámokat vet, amelyek lassan-lassan a körülöttünk élő többi emberre is átterjednek. A fejlődés és a kivirágzás felkelti majd a környezete érdeklődését is. Másképpen fogja nevelni gyermekeit, tudatosabban, tapasztalatokkal gazdagabban, magától értetődő könnyedséggel és természetességgel világosítja majd fel őket, ami lássuk be, nagyon fontos, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolják."