Taoista érzéki testmasszázs - yoni és lingam masszázs tanfolyamok (+18)

Üdvözöllek! A tanfolyamaimon a technika mellett érzékiséget, gyengédséget és a testek iránti őszinte csodálatot mutatom meg. 
Az alábbiak közül választhatsz:
            
Taoista (érzéki) test és yoni, lingam masszázs oktatás (+18)
   (Egyéni- alapszintű tanfolyam, a tanulón, modellen és rajtam kívül nincs más jelen)
Díja: 65 000.- HUF

 Alapszintű tanfolyam - kb.3,5-4 óra

(A tanfolyam során nem az időt, hanem a tudást fizeted.)

Ez az alapszintű program otthoni használatra alkalmas arra, hogy a párodat, partneredet kényeztetheted különleges, egyedi módon. Hölgyek számára, a tapasztalat szerint azért hasznos, mert finomítja az érzékiséget, kecsességet, finomságot, nőiességet, ami tanulható. Olyan érintéseket, technikát és szemléletmódot ismerhetsz meg, amellyel egyedülálló örömöket nyújthatsz a partnered számára. Nem csak gyógyító, stresszoldó, érzékeket finomító és blokkoldó, hanem rendkívüli örömök élhetőek meg általa. Emellett pedig arra is hat, aki adja. Jobban a jelenben képes lenni, tisztelettel, figyelemmel és kedvességgel érinti a másik testét, amely szerintem nem megy ki a divatból. Rendkívüli öröm látni, hogy a másik lény teste, pusztán az érintésünk által egy ítéletmentes, elkülönültségtől mentes térben hajlandó lenni, és teljes sebezhetőségében mutatkozik meg. Természetesen ez nőkre, férfikra egyaránt vonatkozik.

A lingam masszázs (intim masszázs) során minimum 15-20 féle mozdulattal érintjük az intim részeket, melyek a belső szervek stimulálása mellett, a megszokottól eltérő ingereket adnak. A játékosság könnyed élménye és az élvezet is sokkal erőteljesebb, mélyebb és az egész testre kiterjedő, semmihez sem hasonlítható orgazmikus örömhöz vihet el.

És mit jelent a férfiak számára megtanulni az érzéki test és a jóni masszázst, a fentebb leírtakon túl? Egy nő testével imádattal, szenvedéllyel és mégis tisztelettel bánni, benne ezáltal bizalmat ébresztve és elérve, hogy az agyát eldobva elolvadjon a kezeink között. Szerintem lenyűgözni egy nőt, az egyik legvonzóbb dolog a világon.
Igéző látni, amikor egy hölgy bizalommal, teljes, nyitott lényével, falak nélkül fogadja tőlünk az élményeket. A testmasszázs szorosan összekapcsolódik az intim masszázzsal, előkészíti, bevezeti a testet az élmények befogadására. Tapasztalatom szerint nagyságrendekkel nagyobb élmény az intim masszázs, ha ez a típusú testmasszázs előzi meg. A tanfolyamra jöhetsz a pároddal is, egymás modelljei is lehettek, vagy hozhatsz általad választott modellt is. 
Ha később ismételni szeretnéd a tanultakat, 1,5 órás időtartamban megteheted. A modelldíj és az én óradíjam együtt 40 000 ft. Jelezd kérlek a szándékodat.
(Alapfeltétel és számomra természetes, a tiszta, ápolt kéz, puha bőr, rövid körmök. Ha Hölgy vagy, aki prosztatamasszázst is tanulna, akkor pláne. Köszönöm!)******Mesterkurzus - Taoista masszázs tanfolyam (test, yoni és lingam masszázs) (2 teljes napos) (+18)

(Egyéni tanfolyam, a tanulón, a modellen és rajtam kívül nincs más jelen)

Díja: 200. 000.- HUF

A két nap anyagát át tudom adni 1,5 nap alatt is, ha inkább ezt választanád, az ára változatlan! Egyik változatban sem az időt, hanem a tudást fizeted.

(Ha még rövidebb idő alatt szeretnéd, akár 1 napos változatban is lehet, itt kevesebb szó esik az elméletről, az írásos anyag ezt tartalmazza, az ár nem változik. Javaslom, hogy a 2 naposat válaszd, hisz itt van időd, modelled gyakorolni a jelenlétemben.)

Otthoni használatra is, ha szeretnél gyakorlási lehetőséget, magabiztosságot, vagy érdekel a téma. Magas szintű oktatás, masszőröknek is, elsősorban ezzel a technikával dolgozni szándékozóknak.

Ha már meglévő szolgáltatásodat bővítenéd, válaszd a 2 napos Mesterkurzust. Ez sokkal több tudást, gyakorlási lehetőséget, részletes írásos anyagot és magabiztosságot ad számodra, a klienseidnek pedig extra minőséget, és nagyobb élvezetet. Alapszinten oktatni leszel képes ezt másoknak is, többféle tematikában.

Időtartama: 2 nap, (2x8 óra) elméleti és gyakorlati oktatással, vizsgával. Főleg gyakorlati oktatás, hisz az írásos anyag az elméleti részt zömében tartalmazza. A tanfolyamon modell(ek) közreműködnek.

Amit kapsz: Felbecsülhetetlen értékű ismeretet, több mint 50 oldalas írásos anyagot, amelyet az utóbbi 13 év tapasztalata alapján állítottam össze és folyamatosan kiegészítem. Valamint a témában e-mail-en konzultációs lehetőséget, igény esetén számlát, általam készített oklevelet. Ez utóbbit Németországban elfogadták hivatalos oklevélként. 

Az ár a modell/ek díját is tartalmazza a 2 napra. (hozhatsz modellt is, ha az illető megengedi, hogy a testét bárhol megérintsük. Ez esetben a modelldíj levonódik az árból.)
Szeretnéd, hogy ajánljanak másoknak Téged és a masszázsod után vágyakozva vissza is térjenek a vendégeid? Akkor ez a Mesterkurzus való Neked!


Szerelem ünneplése

Tao (érzéki) test (yoni és lingam) masszázs oktatás pároknak (+18)

1 napos (alapszintű)  Díja: 85 000.- HUF  

(két fő részére, 2x4 órában)
Alapvetően a 3,5-4 órás tanfolyam egynapos változata. Lásd fent!
Előnye, hogy a párodon gyakorolsz és mindketten kétszer halljátok az anyagot, modelldíj pedig nincs.
(az oktatás végén e-mail-ben leírást, általam készített oklevelet és nyugtát kaptok, ha igényetek van rá.)

*****

Alkímia program - Hogyan válj arannyá? 2 napos (2x8 óra) program (+18)
Ára 250 000 ft.

Ezt a programot azoknak a hölgyeknek, lányoknak, fiúknak ajánlom, akik már nem szeretik azt az életet, amit éltek eddig. Akik nem választanák már azt, hogy a testüket bárkinek oda adják és megengedik, hogy mások azt tegyenek vele, amit akarnak, csak a pénzért. Persze, ha ez öröm számodra, akkor az szuper. Ez nem átnevelő program, hanem egy másik valóság teremtése, hogy lásd, van más választásod. Főként egy teljesen másfajta szemléletmódot sajátíthatsz el, amivel egy teljesen új, boldogabb valóságot teremthetsz.

Azoknak ajánlom, akik azért választják jelenleg ezt az életet, mert azt gondolják, hogy nincs más választásuk, hogyha ezt nem teszik, akkor nem lesz vendégük, pénzük, stb. Ezek mind nézőpontok, amelyekkel a valóságunkat teremtjük. Ha megváltoztatjuk a nézőpontunkat, akkor egy teljesen más valóságot teremthetünk. Ehhez alapvető, hogy tudd, lásd, hogy jelenleg miből működsz, ehhez járulok hozzá én.

Bízvást mondhatom, hogy igen, lehet ezt másképp is. Ha valaki szeretne más életet élni, írjon bátran.

Amit kapsz ezen a két napon:
- Alap tao érzéki test és intim masszázstanfolyam ( ez az a technika, amellyel én is dolgozom.)

- Több mint 50 oldalas írásos anyag, általam készített oklevél. (Az anyagban szinte minden benne van, amit én az elmúlt 13 év alatt a masszázsról tapasztaltam és hasznos lehet Neked is.)

- 1 alkalmas konzultáció, egy óra a tanfolyam alatt és ha igényed van rá 1 órás access bars-t is.

- e-mail-en konzultációs lehetőséget ajánlok bármilyen témában.

A konzultáció alatt beszélünk arról, hogy miképpen kezelhetőek azok a helyzetek, emberek, amelyeket már nem szeretnél választani az életedbe.

Arról, hogy miképpen állhatsz ki önmagadért és miképpen változtathatsz meg mindent, amiről azt gondoltad eddig, hogy nem lehetséges.

Megnézzük milyen programok alapján működsz most, és ezeket miképpen változtathatod meg könnyedén.

Ha szeretnél független lenni, ha szeretnél kilépni önmagad bántalmazásából, ha szeretnél kilépni a pénzügyi bántalmazásból ( azt jelenti, hogy adok neked pénzt, tedd meg ezt vagy azt) és valami teljesen más minőségű életet teremteni, választhatod ezt a programot. Milyen lenne egy olyan élet számodra, ahol nem kell mindenkinek, bárkinek megengedned, hogy a testeddel azt tegyenek, amit csak akarnak, amit egyébként magadtól nem engednél meg és semmi örömöd sincs benne?

Garantálom a diszkréciómat számodra, a programon csak mi ketten leszünk, kivéve abban az időszakban, amikor a masszázst tanulod, ott a modell is jelen van.

Tudd, hogy lehetséges számodra is bármi. Támogatlak, ha ezt választod, a nagy része ugyan Rajtad múlik, viszont képes vagy rá.

Ára: 250 000 HUF, modell díjjal együtt

Te milyen életet szeretnél valójában? Mit vagy hajlandó megtenni ezért? Mi van, ha ezt könnyedén megteremtheted?

(Érdeklődés és időpontegyeztetés a jinpolus kukac gmail pont kom címen)

Szeretettel várlak, ha választanál egy örömtelibb életet.

Öleléssel, Andi


******

Tao body massage (and yoni or lingam massage) educatio on English and on Russia (+18)

Price: 75 000.- HUF

(basic level, 3,5-4 h, model, translator )