Taoista érzéki testmasszázs - yoni és lingam masszázs tanfolyamok (+18)

Taoista (érzéki) test és yoni, lingam masszázs oktatás

67 000.- HUF (+18)

(Egyéni tanfolyam, otthoni élmények szerzéséhez, tanulón, modellen és rajtam kívül nincs más jelen) Alapszintű!

Időtartam kb 3,5-4 óra, nem az időt, hanem a tudást fizeted. Tartalmazza a modelldíjat, hozz saját modellt és akkor 17 000 HU levonódik az árból.

Ezt a programot otthoni élményszerzéshez ajánlom, kiváló arra, hogy a párodat, partneredet elvarázsold, különleges, egyedi módon. Hölgyek számára, a tapasztalat szerint azért hasznos, mert finomítja az érzékiséget, kecsességet, finomságot, nőiességet, ami tanulható. Olyan érintéseket, technikát és szemléletmódot ismerhetsz meg, amellyel egyedülálló örömöket nyújthatsz a partnered számára. Nem csak gyógyító, stresszoldó, érzékeket finomító és blokkoldó, hanem rendkívüli örömök élhetőek meg általa. Emellett pedig arra is hat, aki adja. Jobban a jelenben képes lenni, tisztelettel, figyelemmel és kedvességgel érinti a másik testét, ami szerintem nem megy ki a divatból. Rendkívüli öröm látni, hogy a másik lény teste, pusztán az érintésünk által egy ítéletmentes, elkülönültségtől mentes térben hajlandó lenni, és teljes sebezhetőségében mutatkozik meg. Természetesen ez nőkre, férfikra egyaránt vonatkozik.

A lingam masszázs (intim masszázs) során minimum 15-20 féle mozdulattal érintjük az intim részeket, melyek a belső szervek stimulálása mellett, a megszokottól eltérő ingereket adnak. A játékosság könnyed élménye és az élvezet is sokkal erőteljesebb, mélyebb és az egész testre kiterjedő, semmihez sem hasonlítható orgazmikus örömhöz vihet el.

És mit jelent a férfiak számára megtanulni az érzéki test és a jóni masszázst, a fentebb leírtakon túl? Egy nő testével imádattal, szenvedéllyel és mégis tisztelettel bánni, benne ezáltal bizalmat ébresztve és elérve, hogy az agyát eldobva elolvadjon a kezeink között. Szerintem lenyűgözni egy nőt, az egyik legvonzóbb dolog a világon. 

(Ha 3 hónapon belül ismételni szeretnéd, felfrissíteni az itt tanultakat, akkor a 1,5 órás program 47 000 ft.)

Mesterkurzus - Taoista masszázs tanfolyam (test, yoni és lingam masszázs) (2 teljes napos)

(Egyéni tanfolyam, a tanulón, a modellen és rajtam kívül nincs más jelen)

                         220. 000.- HUF (+18)

Otthoni használatra is, ha szeretnél gyakorlási lehetőséget, magabiztosságot, vagy érdekel a téma. Magas szintű oktatás, masszőröknek is, elsősorban ezzel a technikával dolgozni szándékozóknak. Ha már meglévő szolgáltatásodat bővítenéd, válaszd a 2 napos Mesterkurzust. Ez sokkal több tudást, gyakorlási lehetőséget, részletes írásos anyagot és magabiztosságot ad számodra, a klienseidnek pedig extra minőséget, és nagyobb élményt. Alapszinten oktatni leszel képes ezt másoknak is, és dolgozni vele többféle tematikában. (például bemutatót is tarthatsz)

Időtartama: 2 nap, (2x8 óra) elméleti és gyakorlati oktatással, vizsgával. Főleg gyakorlati oktatás, hisz az írásos anyag az elméleti részt zömében tartalmazza. A tanfolyamon modell(ek) közreműködnek. Amit kapsz: Felbecsülhetetlen értékű ismeretet, több mint 50 oldalas írásos anyaggal, amelyet az utóbbi 15 év tapasztalata alapján állítottam össze és folyamatosan kiegészítem. Valamint a témában e-mail-en konzultációs lehetőséget, igény esetén számlát, általam készített szép oklevelet. Ez utóbbit Németországban elfogadták hivatalos oklevélként.

Az ár a modell/ek díját is tartalmazza a 2 napra. (hozhatsz modellt is, ha az illető megengedi, hogy a testét bárhol megérintsük. (Ez esetben a modelldíj levonódik az árból.) A két nap anyagát át tudom adni 1,5 nap alatt is, ha inkább ezt választanád, az ára változatlan! Egyik változatban sem az időt, hanem a tudást fizeted. 2 nap alatt megtanítom úgy, hogy a 3. napon már klienst fogadhatsz. Azt mondják, hogy ez nem lehetséges, viszont én megtanítom Neked.

(Ha még rövidebb idő alatt szeretnéd, akár 1 napos változatban is lehet, itt kevesebb szó esik az elméletről, az írásos anyag ezt tartalmazza, az ár nem változik. Javaslom, hogy a 2 naposat válaszd, hiszen itt van időd, modelled gyakorolni a jelenlétemben.)

Szeretnéd, hogy ajánljanak másoknak Téged és a masszázsod után vágyakozva vissza is térjenek a vendégeid? Akkor ez a Mesterkurzus való Neked!

(Ha ismételni, gyakorolni szeretnéd az itt tanultakat, és 3 hónapnál nem régebben voltál a tanfolyamon, akkor 1,5 órás időtartamban van rá lehetőséged. Ez esetben a modell díját kérem, és az én óradíjamat, ami a 1,5 órára 47 000 ft)
A tanfolyamokat folyamatosan tartom, egyéni (nem csoportos) időpontegyeztetés alapján. 
Jelenleg nem tartok csoportos tanfolyamokat, sem bemutatókat. 
Kivételes esetben max. 2 tanulót tudok fogadni a 2 napos, mesterkurzus tanfolyamra.
A tanfolyamokon a tanulón, a modellen és rajtam kívül nincs más jelen! Elvégzéséhez nem szükséges alaptanfolyamot végezni nálam, ezek nem egymásra épülnek.)

Lingam masszázs oktatás - 1,5 órás program 

35 000 HUF (+18)

Tartalmazza a technika megtanulását, prosztatamasszázs és reflexpontok ismertetését.

Amit nem tartalmaz, oklevelet és a testmasszázs megtanulását.

(Akkor ajánlom, ha a testmasszázs nem érdekes számodra, itt az alkalom, hogy ezt a zseniális technikát elsajátítsd. Eddig nem volt nálam erre lehetőség. Hozz egy férfit modellnek, vagy ha szeretnéd, hogy én biztosítsak, akkor az ár 17 000 ft-al emelkedik.)

-----------------------------------------------

Szerelem ünneplése

Taoista érzéki, yoni és lingam masszázs tanfolyam pároknak.

1 teljes napos- 2x4 óra

100 000 HUF (+18)

Alapvetően a 3,5-4 órás tanfolyam egynapos változata 2 főre.

Előnye, hogy a párodon gyakorolsz és mindketten kétszer halljátok az anyagot, modell díj pedig nincsen.

A tanfolyam után e-mail-ben leírást kaptok. Általam készített menő oklevelet, nyugtát vagy számlát, ha igénylitek.

-----------------------------------------------

Tao body massage (and yoni or lingam massage) education on English and on Russia 

Price: 75 000 HUF (+18)

(basic level, 3,5 - 4 h) With model and the assistance of a simultaneous interpreter.)