Bemutatkozás

A nevem Havas Andi, szeretettel köszöntelek az oldalamon.
Mielőtt masszírozni kezdtem, sokféle egészségügyi tapasztalatot szereztem, voltam nővér, gondozónő, asszisztens.

A tao érzéki masszázs az egyik szerelmem, általa sok dolgot meg lehet változtatni a testben. Nagyon szeretem, mert valami olyat tudok a testekkel, az orgazmussal és a blokkok oldásával, amit senki más. A masszázs tőlem egyedi, ennek átadása pedig számomra is rendkívüli örömet ad. Sokat kaptam én is általa, változtam, gyógyultam, így a mára kialakult masszázs különleges ajándék számomra is.

2008 körül kezdtem el masszírozni, a jóni és lingam masszázzsal az elsők között Budapesten. Akkoriban még nem lehetett hirdetni, így az egyik hirdető oldal munkatársával egy személyes találkozás során kértem és kaptam erre engedélyt. Hasonló masszázzsal foglalkoztam egy évig Bécsben is, sokat tanultam ott is.
Azt tapasztalom, hogy a legtöbbünk életében a legtöbb ítélkezés és bántalmazás a szexualitással, a testünkkel kapcsolatban történik, ezzel néha komoly nehézségeket okozunk magunknak. Megtalálni, meglátni önmagunkban és másokban is azt a végtelen lényt, akik vagyunk, néha nem egyszerű, viszont nem lehetetlen. 
Access bars kezelő is vagyok, (tervem ennek az oktatása is, jelezni fogom a lehetőséget)
Ez a nagyszerű módszer a másik szerelmem, alkalmas arra, hogy meglássuk, bármit megteremthetünk, megváltoztathatunk és könnyedebbé tehetjük az életünket. Nekem nagyon sokat segített, napi szinten használom, élem, a legkülönfélébb helyzetekben adott már megoldást, változást. 
A taoista érzéki masszázs, aminek főként oktatásával foglalkozom, célja, hogy a szexuális energiát, mely az életenergiánk, serkentsük, nemesítsük. A legfőbb célom az, hogy ezt a típusú masszázst minél többen ismerjék meg. Otthon egymást masszírozzák, ezáltal egy teljesen más szintre juthassanak a testükkel és egymással.
A masszázst és az access eszközeit együtt is alkalmazom, bántalmazásoldásban nagyszerűen kiegészítheti egymást.

2 éve egy netes női magazinba írok cikkeket különböző témákról. A neve Kicsi Budoár, ott megtalálod az eddig írt, közel 40 cikkemet.

Van egy kreatív boltom a meska.hu-n, Roberta1 néven megtalálhatod az eddigi alkotásaimat. Megrendelésre készítek menyasszonyi ékszereket, képeket festek, egyedi, újrahasznosított anyagokból női táskákat is készítek. Új hobbim a bútorfestés. Elképesztő öröm az alkotás, valami olyat hozok létre, ami eddig nem létezett. A kreativitás, alkotás is a szexuális energia egyfajta kifejeződése, és ez lehet egy ajándék tőlem, ennek a világnak.

Örömmel fogadlak, ha engem választasz. 

Szeretettel, Andi

(Kérlek olvasd el a nyilatkozatomat is, köszi!)


Nyilatkozat

Alulírott, Havas Andrea, büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, kijelentem, hogy nem folytatok gyógyító tevékenységet. Bár egészségügyi végzettségem van, általános ápolónő és asszisztens a szakmám, az egészségügy különböző területein dolgoztam közel 30 évig, nem vagyok orvos, és nincsen gyógyításra jogosultságom, sem végzettségem. A modalitások, amelyeket használok, az Access Counsciousness eszközei a tudatosságot mozdítják elő, hogy az illető lássa, ő mit tud, és mi működik számára. A módszer, mint például a tao érzéki masszázs, alapvetően stresszoldó lehet, serkentheti a szervezet öngyógyító képességét. Természetesen erre nincs garancia, senkinek sem ígérek semmit.

A kívánt változást, esetleges gyógyulást az illető hozhatja létre, aki választja ezeket. Mindezekhez én csak hozzájárulhatok. A kezeléseim és a masszázsaim nem helyettesítik az orvosi vagy gyógyszeres kezelést. Kérem mindezek szíves tudomásulvételét.

Köszönöm!

Havas Andrea s.k.

Interjú velem a Kicsi Budoár női magazinban itt olvasható. Egyik szakértője vagyok a magazinnak. Olvashattok tőlem intimitás, szexualitás, érintés témában írásokat, eddig közel 40 cikket írtam.