Rólam

Hello, Andi vagyok, köszöntelek az oldalamon!


Mindig is szenvedélyesen szerettem rajzolni, festeni, alkotni. Rajzoltam szénnel is, előtte a Vörösmarty-téren figyeltem a "nagyokat". Majd belekóstoltam az olajfestés gyönyörűségébe, imádtam az olajfesték illatát.
Egészségügyi szakközépiskolában végeztem, sok-sok évet ezen a területen dolgoztam. 
Olyan vagyok, aki felfedezi, mit tud, mire képes és folyamatosan halad.

Új helyen, a Kálvin tér közelében érhetőek el a szolgáltatásaim, a Palotanegyedben.
Masszírozással 2008 körül kezdtem foglalkozni, a jóni és lingam masszázzsal az elsők között Budapesten.
Akkoriban még nem lehetett ezeket hirdetni, így az egyik hirdetőoldal munkatársával egy személyes találkozás során kértem és kaptam erre engedélyt. Michaela Riedl könyvei első olvasatra lenyűgöztek.
Hasonló masszázzsal dolgoztam egy évig Bécsben is. Az érzéki masszázs egy őrült jó találmány, én is sokat változtam, tanultam általa. 

Részt vettem többször az Everness Fesztiválon - a tudatosság fesztiválján Balatonon, mint kiállító ezzel a témával. Tartottam bemutatót és közreműködtem előadásban is. Voltam meghívott vendég érintéssel kapcsolatos zoom-on és programon. Egy internetes női magazinban közel 40 írásom jelent meg a témáról, néhányat itt az oldalon is megtaláltok. (A magazin azóta más témákkal foglalkozik, így a cikkeimet ide töltöm fel.) Szeretem a weboldalamat, nagyon köszönöm a vele kapcsolatos rengeteg dicséretet.

A masszírozás mellett a másik szerelmem az alkotás. Van egy boltom a meskán. Ott már sok mindent rendeltek és vásároltak tőlem. Rendkívüli élmény megtervezni és elkészíteni valaki menyasszonyi hajdíszét vagy nyugdíjazási ajándékát.

Festettem már Monroe-t, Buddha fejet, tájképet, csendéletet. Készítettem ékszergyurma, rózsaszirom, gyöngy és drótékszereket. Festettem retroszekrényt, Gustav Klimt képpel az elején, cukorpasztából virágokat, tortadekorációt, patchwork, újrahasznosított anyagokból táskákat, díszítettem üvegeket, kaspót, gipszképeket nyövényekről. Csak hogy néhányat említsek. Folyamatos felfedezésben vagyok. Például farmerkabát hátuljára festettem legutoljára. ( az Art fül alatt már láthatóak ezek is) 

Imádom a változatosságot és nekem unalmas, ha csak 1-2 féle valami van jelen az életemben. Felfedeztem, hogy mennyire sokoldalú vagyok és ezt folyamatosan kérem is, hogy mi lehetséges még, ami öröm számomra. Persze nem egyszerre csinálom mindezeket, hanem azt, amelyik épp a legörömtelibb, ami izgalmas, vagy kihívás számomra. Azt festem, ami nekem tetszik.
Sokkal több minden van, amihez az embereknek tehetsége, képessége van, mint gondoljuk. Ezt én is felfedeztem és erre inspirálnék másokat is.

Létrehozni valami olyat, ami eddig nem létezett, egyedi és nincs is belőle még egy ezen a bolygón, ez az, ami nekem a gyújtóerő. Az ötletek, anyagok, színek pedig végtelenek. A testek mindegyike is más miatt varázslatos. 

A tanfolyamaimon a technika mellett, gyengédséget, érzékiséget és a testek iránti őszinte csodálatot mutatom meg, ha úgy tetszik, tanítom. Azt szeretném, hogy ebben a valóságban kevesebb legyen az önbántalmazás, a bántalmazás, és lehet, hogy ez csak annyi, ami egy ítélet, hogy "a testem rossz". Ez nem azt teremti, amitől boldogabbak leszünk. Azt szeretném megmutatni minél többeknek a tanfolyamokon, hogy mennyire másképp is lehet tekinteni a testekre, hogy mennyire sokkal hozzá lehet járulni mások boldogságához az érintésen keresztül.

A kreativitás fantasztikus tulajdonságunk, ez is a szexuális energia egyik megnyilvánulása, és ez lehet egy ajándék tőlem, ennek a világnak. 

Öleléssel, Andi


"Hogy mit jelent számomra spirituálisnak lenni? Suttogni a fákhoz, nevetni a virágokkal, szerelembe esni a naplementével, beszélgetni a vízzel és imádni a csillagokat.... És ragyogni. 

És mindebből egy tonnányi."