Néhány információ rólam


Hello, Andi vagyok, köszöntelek Bohemian Art oldalamon!


Mindig is szenvedélyesen szerettem rajzolni, festeni, alkotni.

Rajzoltam szénnel is, előtte a Vörösmarty-téren figyeltem a "nagyokat". Majd belekóstoltam az olajfestés gyönyörűségébe, imádtam az olajfesték illatát.
Egészségügyi szakközépiskolában végeztem, sok-sok évet ezen a területen dolgoztam. 

Olyan vagyok, aki felfedezi mit tud, mire képes és folyamatosan halad.

Jelenleg Budapesten, a 18.kerületben élek, egy gyönyörű tündérkert mellett. A kertben 3 cica és egy kutya szaladgál. Az év felében tobzódom a csodás növények, virágok között, amivel a Föld ajándékoz meg engem és a tündéri barátnőm, szomszédom.

Masszírozással 2008 körül kezdtem foglalkozni, a jóni és lingam masszázzsal az elsők között Budapesten.

Akkoriban még nem lehetett ezeket hirdetni, így az egyik hirdető oldal munkatársával egy személyes találkozás során kértem és kaptam erre engedélyt. 

Hasonló masszázzsal dolgoztam egy évig Bécsben is. Az érzéki masszázs egy lenyűgöző találmány, én is sokat változtam, tanultam általa.

A legmélyebb szerelmem az alkotás. Van egy kis internetes boltom, ott már sok mindent rendeltek és vásároltak tőlem. Rendkívüli élmény megtervezni és elkészíteni valaki menyasszonyi hajdíszét vagy nyugdíjazási ajándékát.

Festettem már Monroe-t, Buddha fejet, tájképet, csendéletet. Készítettem ékszergyurma, rózsaszirom, gyöngy és drótékszereket. Festettem retroszekrényt, Gustav Klimt képpel az elején,
cukorpasztából virágokat, tortadekorációt, patchwork, újrahasznosított anyagokból táskákat, díszítettem üvegeket, kaspót. Csak hogy néhányat említsek. 

Több mint 2 évig egy netes női magazinnak voltam a szakértője, írtam cikkeket különböző témákról. 

A közel 40 cikkem közül néhányat ide is feltöltök. 


Létrehozni valami olyat, ami eddig nem létezett, egyedi és nincs is belőle még egy ezen a bolygón, ez az, ami nekem a gyújtóerő. Az ötletek, anyagok, színek pedig végtelenek.

A kreativitás, alkotás is a szexuális energia megnyilvánulása, és ez lehet egy ajándék tőlem, ennek a világnak. 

Öleléssel, 
Andi


A tündérkert

Jó időben itt szoktam festeni
Bíborvörös délvirág
Mocsári hibiszkusz - A virág átmérője 20-25 cm
Királyliliom
Ligetszépe - Minden este naplementekor egymás után kinyílnak a bimbók, majd elhullajtja a szirmait és másnap este újra virágzik.
Itt szoktam kávézni
A masszázs és tanfolyam itt zajlik
Fincsi ribizli