Szeretettel üdvözöllek!

Havas Andi vagyok, érettségi után sok-sok évet egészségügyben dolgoztam. Masszírozni 2008 környékén kezdtem. Akkor még nem lehetett hirdetni a nívósabb oldalakon se lingam, se yoni masszázst. Külön engedélyt kértem és kaptam erre akkor. Voltam többször az Everness-en, (először 2015-ben) a Tudatosság Fesztiválján Balatonon, tantra masszázs témával. 

Mint kiállító részt vettem előadásban, tartottam bemutatót. Voltam meghívott vendég Érintés Programon és intimitással kapcsolatos zoom-on. (2020-ban) Közel 40 cikkem jelent meg egy régebbi internetes női magazinban, masszázs, szexualitás, érintés és intimitás témában. (Ez az oldal közben megszűnt, cikkeim egy részét ide feltöltöm.) 

Van egy boltom a m@ska.hu-n, sok mindent vásároltak és rendeltek ott tőlem. Nagyon izgalmas és megtisztelő elkészíteni valaki esküvői hajdíszét vagy egyedi nyugdíjazási ajándékát. Készítettem már gyöngy, drót, ékszergyurma ékszereket, gipszképeket növényekről, cukorvirágokat, tortadíszt, patchwork táskákat. Festettem Gustav Klimt - Csók című reprodukcióját retroszekrényre, Monroe képet, Fridát, Buddha fejet, porcelánt, csak hogy néhányat említsek. 

A kreativitás is a szexuális energia egyik sajátossága, megnyilvánulási formája. És ez lehet egy ajándék tőlem, rajtam keresztül ennek a világnak. 

Imádom és csodálom a testeket. A bőr selymességét, a formák szépségét, változatosságát, sebezhetőségében az erejét.

Szerintem a legcsodálatosabb felfedezéseket a testünkön keresztül tehetjük, hálásak lehetünk érte az életünk minden percében...

Szeretném megmutatni, hogy a testek nem rosszak, ahogy ezt ez a világ nagy része kommunikálja. Szeretném megmutatni, hogy a teste rendkívüli képességeit bárki felfedezheti. Tudom, hogy létezik valami a szakralitáson is túl, amit most még nem tudok megfogalmazni, csak tudom, hogy létezik. 

Szerintem a kedvesség és a tisztelet soha nem megy ki a divatból és nekem ez a masszázs ilyen.

Az érzéki masszázs egy szeretetteljes, hangtalan párbeszéd is, amely erőteljesen felszabadíthatja a rendkívüli szexuális energiát. Ez a sugárzó, fiatalító, gyógyító energia éltet minden érző lényt, minden sejtet. A masszázs egy lenyűgöző kaland kezdete lehet a testtel való kommunikációhoz is. Nem utolsósorban pedig egy kis békére, nyugalomra lelhetsz nálam ebben a furcsa világban.

Havas Andi s.k.


"Hogy mit jelent számomra spirituálisnak lenni? Suttogni a fákhoz, nevetni a virágokkal, szerelembe esni a naplementével, beszélgetni a vízzel és imádni a csillagokat.... És ragyogni. És mindebből egy tonnányi." 

(Tanya Markul) 

"2020-as 3 részes telecall beszélgetés egyik részében, melynek címe: "Beszélgetés a vaginával."

1. hívás - 2020. május 21. csütörtök 18:00

Vendégem: Havas Andi -érzéki masszőz, alkotóművész 

Téma: Te mit mondanál a vaginádnak, ha beszélgetnél vele? A kedvesség befogadása önmagunktól. 

2. hívás - 2020. május 28. csütörtök 18:00

Vendégem: Mustó Ágnes - Bars Facilitátor 

Téma: Mit akar a vaginám? 

3. hívás - 2020 június 4. csütörtök 18:00

Vendégem: Palacskó András - Minősített Facilitátor Téma: Befogadás a férfiaktól

Az Access Consciousness eszközeinek briliánssága, hogy megváltoztathatsz velük bármit - megváltoztathatod a döntéseidet, elakadásaidat, fennakadásaidat - így teljes szabadságod lehet az életed bármely területén - beleértve - de nem limitálva a vaginádra!

Amikor megváltoztatod az energiát, olyankor nem csak a valóságot változtatod meg, hanem a fizikai valóságot, a testedet és a vaginádat is.  

Nyitott beszélgetések sebezhetőségre mindenről és bármiről a vagina körül!"

2015-ben első alkalommal az Everness Fesztiválon Brigivel.