Rólam



Hello, Andi vagyok, köszöntelek az oldalamon!


Mindig is szenvedélyesen szerettem rajzolni, festeni, alkotni. Rajzoltam szénnel is, előtte a Vörösmarty-téren figyeltem a "nagyokat". Majd belekóstoltam az olajfestés gyönyörűségébe, imádtam az olajfesték illatát.
Egészségügyi szakközépiskolában végeztem, sok-sok évet ezen a területen dolgoztam. 
Olyan vagyok, aki felfedezi, mit tud, mire képes és folyamatosan halad.
Mostantól új helyen, a Kálvin tér közelében érhetőek el a szolgáltatásaim.
Masszírozással 2008 körül kezdtem foglalkozni, a jóni és lingam masszázzsal az elsők között Budapesten.
Akkoriban még nem lehetett ezeket hirdetni, így az egyik hirdetőoldal munkatársával egy személyes találkozás során kértem és kaptam erre engedélyt. Michaela Riedl könyvei lenyűgöztek.
Hasonló masszázzsal dolgoztam egy évig Bécsben is. Az érzéki masszázs egy csodás találmány, én is sokat változtam, tanultam általa. 

Részt vettem többször az Everness Fesztiválon - a tudatosság fesztiválján Balatonon, mint kiállító ezzel a témával. Tartottam bemutatót és közreműködtem előadásban is. Voltam meghívott vendég érintéssel kapcsolatos zoom-on és programon. Egy internetes női magazinban közel 40 írásom jelent meg a témáról, néhányat itt az oldalon is megtaláltok. (A magazin azóta más témákkal foglalkozik, így a cikkeimet ide töltöm fel.)

A masszírozás mellett a másik szerelmem az alkotás. Van egy kis boltom a meskán. Ott már sok mindent rendeltek és vásároltak tőlem. Rendkívüli élmény megtervezni és elkészíteni valaki menyasszonyi hajdíszét vagy nyugdíjazási ajándékát.

Festettem már Monroe-t, Buddha fejet, tájképet, csendéletet. Készítettem ékszergyurma, rózsaszirom, gyöngy és drótékszereket. Festettem retroszekrényt, Gustav Klimt képpel az elején, cukorpasztából virágokat, tortadekorációt, patchwork, újrahasznosított anyagokból táskákat, díszítettem üvegeket, kaspót, gipszképeket nyövényekről. Csak hogy néhányat említsek. Folyamatos felfedezésben vagyok, azzal kapcsolatban, hogy mit tudok. Például farmerkabát hátuljára festettem legutoljára, ( a "Rólam" képek között már láthatóak ezek is) és a napokban készült el egy autentikus álomfogó sorozatom első darabja is. 

Szokták néha kérdezni, hogy tudok ennyi mindent csinálni...Mert imádom a változatosságot és nekem unalmas, ha csak 1-2 féle van jelen az életemben. Persze nem egyszerre csinálom ezeket, hanem azt, amelyik épp a legörömtelibb. Abban éppen olyankor vagyok teljesen jelen, teljes energiámmal.
Sokkal több minden van, amihez az embereknek tehetsége, képessége van, mint gondoljuk. Ezt én is felfedeztem önmagamban és most erre inspirálnék másokat is.

Létrehozni valami olyat, ami eddig nem létezett, egyedi és nincs is belőle még egy ezen a bolygón, ez az, ami nekem a gyújtóerő. Az ötletek, anyagok, színek pedig végtelenek. A testek is, mindegyik más miatt varázslatos. 

A tanfolyamaimon a technika mellett, gyengédséget, érzékiséget és őszinte csodálatot tanítok.

A kreativitás, alkotás is a szexuális energia egyik megnyilvánulása, és ez lehet egy ajándék tőlem, ennek a világnak. 


Öleléssel, Andi