Bemutatkozás

A nevem Havas Andi, szeretettel köszöntelek az oldalamon.
Életem során sokféle egészségügyi tapasztalatot szereztem. A segítő, gyógyító és kreatív tevékenységek ma is meghatározzák életemet. Van egy 21 éves lányom, aki művészeti iskolában végzett.
Több mint 8 éve kezdtem el masszírozni. Ma már tudom, hogy nem igazán az a lényeg mit teszünk, hanem hogyan tesszük, illetve miként létezünk. Hálás köszönetem azoknak akik hozzá segítettek a jelenlegi tudásomhoz.
Sokat meg tudtam magamról, a valódi világról az utóbb 5 évben.
Tervezek kézműves foglalkozásokat és más alkotó tevékenységet is, melyet ötvözni szeretnék a szexualitás témájával.
A tao érzéki masszázst fogadója akár komoly eufórikus gyönyör érzésként is megélheti, mely ezzel a technikával pusztán a test érintésével is elérhető.
Ebben az ellazult állapotban az életenergia szabad áramlása és az energiatöbblet hozzá segít a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet kialakításához. Növekszik a testtudatosság, az érzékek finomodnak, egyfajta rezgés szint emelkedés is történik. Amilyen a rezgésed, olyan rezgésű embereket, lehetőségeket vonzol az életedbe.
A bennem lakó művész egyre jobban és jobban kiteljesedik, ma már képeket festek, menyasszonyi hajdíszeket, lakásdíszeket és más örömteli alkotásokat készítek. Ezeket megtalálod a facebook-on a Made in Spirit oldalamon, illetve a meska.hu oldalon Roberta1 néven.
Azt tapasztalom, hogy a legtöbbünk életében a legtöbb ítélkezés és bántalmazás a szexualitással, a testünkkel kapcsolatban történik, ezek néha komoly nehézségeket okoznak. Megtalálni, meglátni önmagunkban és másokban is az isteni és istennői minőséget gyakran nem egyszerű.
Access bars kezelő is vagyok, (tervem ennek az oktatása is, jelezni fogom a lehetőséget)
Ez a nagyszerű módszer alkalmas mindarra amit szeretnék megváltoztatni és könnyedebbé tenni az életünkben. Nekem nagyon sokat segített, napi szinten használom, a legkülönfélébb helyzetekben adott már megoldást, változást.
A taoista érzéki masszázs, aminek főként oktatásával foglalkozom, célja, hogy a szexuális energiát, mely az életenergiánk, serkentsük, nemesítsük.
A masszázst és az acces bars-t együtt is alkalmazom, bántalmazás oldásban nagyszerűen kiegészítik egymást.
A legfőbb célom az, hogy ezt a típusú masszázst minél több pár ismerje meg, akik otthon egymást masszírozzák, kapcsolatukat mélyítsék és ezáltal egy teljesen más szintre juthassanak az intimitásukban.

Már egy éve egy netes női magazinba írok cikkeket különböző témákról. A neve Kicsi Budoár. Ott találsz egy rovatot, Szex-tettek a neve, az én rovatom. Olvasgass kedvedre, sok érdekes témát találsz a magazinban.

Szeretettel várlak ha engem választasz. 

Andi

Interjú velem a Kicsi Budoár női magazinban itt olvasható. Már saját rovatom van a magazinban, Szex-tettek néven. Itt rendszeresen olvashattok intimitás, szexualitás, érintés témában írásokat.