Férfierő Reload - Vedd vissza a férfierődet!

Ebben a valóságban az a nézőpont, hogy ha valami megjelenik a testünkkel, akkor az biztos valami probléma, vagy valami rosszaságunk. Rengeteg terület specializálódott arra, hogy mások problémáját vagy rosszaságát kijavítsa, megszerelje. Gyakoratilag azzal, hogy valamit problémának nevezünk, ezzel már eldöntöttük, hogy van.

A férfierő eltüntetésére manapság egyre több törekvés látható, ha engedjük. Másrészt viszont, hála az égnek, egyre többen ismerik fel, hogy sokkal nagyobb erejük van, mint amit eddig gondoltak. Én is ez utóbbira szeretnélek inspirálni. 

Egy férfi esetében gyakran a pénisz erőteljességétől, méretétől és működésétől teszik függővé, hogy milyen férfias valaki. A legtöbben úgy gondolják, hogy a pénisz ereje kortól, esetleg testalkattól, vagy netán spirituálisságtól függ. Lehet ez is, viszont masszíroztam már férfit, aki elmúlt 70 éves, és az erején ez egyáltalán nem látszott. Ha a testünket mi teremtjük, akkor az erőnket is. A testünk például a számára tápláló ételektől is működhet optimálisan. És lehet ezt még taglalni, hogy mitől még, viszont ha egy romboló, lehúzó partnerrel élünk, akkor lehet teljesértékűnek mondott, vitaminokkal teli ételeket fogyasztani, ha az illető leszívja az energiánkat. A testek mind-mind különbözőek, a számukra tápláló energiák, ételek, mozgás is egyéni lehet. Aki úgy gondolja, hogy attól lesz király és menő, mert végigpróbálja az összes prostituáltat, tőlük összegyűjt különböző energiákat, amelyek már szintén teljes kavalkádot alkothatnak. Hisz ők szintén valószínűleg válogatás nélkül voltak együtt partnereikkel. 

Ha valakivel egy helyiségben vagy, aki dühös, agresszív, ez mennyire tápláló számodra? Van, aki szerint olyasvalakivel legyünk együtt szexuálisan, akik szívesen lennénk mi is. Ezt akkor tehetjük meg, ha megismerjük és azt mondjuk, igen, ő szívesen lennék én is. Átveszünk sok mindent akkor is egymástól, ha például bemegyünk a városba, sok ember közé. Sokan olyan éberek a körülöttük lévőkre, hogy akár fura testérzeteket is érzékelhetnek. Ez az éberség, ez egy képességünk, ami egy csodálatos valami. Ha azt mondom, hogy a gondolataink több mint 90 %-a nem a miénk, hanem másokét érzékeljük, meglepődnétek? És akkor velük még nem is vagyunk együtt szexuálisan, csak érzékeljük őket. Akkor mennyi minden kerülhet át hozzánk egy együttlét során? 

Nekem valójában teljesen lényegtelen, hogy ki hogyan választ partnert, milyen életet él, dolgom a saját választásaimmal van. Mindezt azért írtam le, hogy látható legyen valamennyire, hogy milyen összetett lehet és mennyi mindentől függhet mindaz, amit tapasztalunk a testünkkel. Tudatosan is lehet partnert választani. Ha például azt szeretném, hogy az életembe több örömteli dolgot teremtsek, olyan partnereket választok, akik ehhez járulnak hozzá. Ahelyett, hogy azt próbálom igazolni, hogy mekkora király vagyok, mert végig mentem az összes "masszőzlányon". Az erő, a férfierő lehet, hogy ez esetben már csak alig pislákol. Ha valaki ezt akarta elérni, akkor nyilván boldog ezzel. Legtöbbször viszont nem lerombolni és kimeríteni szeretnénk a testünket, hanem építeni, boldogabbá és erősebbé tenni.

Némely vélemény szerint, ott, ahol a legrosszabbnak gondoljuk magunkat, gyakran ott van a legnagyobb képességünk. Ezt tapasztalom én is. Ez a képesség lehet gyógyítás, szexuális gyógyítás, képesség az orgazmussal, nőkkel, testekkel, energiákkal, vagy bármi mással. Ez is teljesen egyéni.

Tapasztalatom szerint sok férfi, aki a pénisze erejével felmerülő dolgokkal, - és szándékosan nem nevezem panaszoknak, problémáknak - keresett fel, szinte minden esetben szexuális gyógyító képességről volt szó. És jelentsen ez bármit, akár ennek tudatosításától is megváltozhat az, amit jelenleg rossznak gondolunk. Lehet, hogy csak a testünk éppen akkor másképp működik? Vagy pedig valamilyen információt szeretne velünk közölni? 

Például, ha elhiszed, hogy azért, mert elmúltál 45 éves, akkor már probléma lesz a merevedéseddel, akkor ezzel mit fogsz teremteni?

Ha ez a történet ismerős számodra, akkor Neked ajánlom azt a konzultációval egybekötött masszázst, amelynek során a masszázs előtt beszélgetésre is szánunk időt. 
Kiderülhet számodra, hogy miből működsz jelenleg és ha szeretnéd megváltoztatni, akkor hozzájárulhatok, hogy lásd, ezt honnan kezd el, milyen vonalon haladj és miként tekinthetnél másképp erre a valamire, egyben a testedre is.
Garanciát a változásra természetesen nem adhatok, ahogy ezt máskor sem teszem. Abban tudok hozzájárulni, hogy a testedre másképp tekints. Hogy netán ajándékként tekints rá, hogy a képességeidet felfedezd, és hogy lásd, hogy semmi sem lehetetlen számodra.

Csak egy pillanatra gondolj bele, Te a szeretkezéskor miből működsz, az agyadból vagy a szívedből? Csak nézz rá, őszintén, csak magadnak. És ha a szívedből, ez nem jelenti, hogy szerelmesnek kell legyél abba, akivel éppen vagy. A szívből való működés megsokszorozhatja az erődet. Az agyból való működés gyakran összefügg a bizonyítási vággyal, a birtoklással, a feszültségoldással, a másikat tárgyként kezelemmel, társ vagy valamilyen függőséggel, stb.

Csak nézd meg, mennyivel nagyobb a mágneses mezeje az emberi szívnek, mint az agynak. (https://www.youtube.com/watch?v=DgZWq8UpVHY)

 Vajon ha a szívedből működnél inkább, akkor növekedne-e az erőd más területen is? A Nők, akik annyira éberek és érzékelnek mindent, vajon érzékelik-e, hogy mi irányítja a tetteidet, a péniszedet? Mennyivel lenne nagyobb sikered, az életed minden területén, ha látnád ezeket a működéseket?

Ha hajlandó vagy őszintén ránézni a testedre, az életedben felmerülő dolgokra, akkor sokkal könnyedebben megváltoztathatod ezt is, mint minden mást. Amíg például hazudunk magunknak, hogy boldog párkapcsolatban élünk, pedig nem, hogy szeretjük a testünket, pedig nem, addig döcögős és hosszantartó lehet.

Örömmel látlak, ha úgy gondolod, engem választanál. Az itt elhangzottak itt is maradnak, nem írom meg sem tapasztalatban, sem cikkben.

Természetesen lehet, hogy a kívánt változás nem egy alkalom után jön létre. Még akkor sem, ha azt mondom, igenis léteznek csodák. Mikor fogyni szeretnénk, elvileg akkor sem várjuk el, hogy egyszeri edzés után, akár az évek alatt összegyűlt túlsúly hirtelen eltűnjön.

A beszélgetés 30-60 perces időtartam. (nem az időt fizeted, hanem az információt)
A masszázs a 60 perces változat, melynek első fél órájában test, második fél órájában intim masszázs történik.

Ára: 35 000 ft. - Előzetes bejelentkezés szükséges.

Csodás napokat kívánok! 

Andi sk. 

(Aki erről a témáról beszélgetni szeretne velem telefonon, helyettem hívjon call centert.)