Vedd vissza a férfierődet!

Ebben a valóságban az a nézőpont, hogy ha valami megjelenik a testünkkel, akkor az biztos valami problémánk, vagy rosszaságunk. Rengeteg terület specializálódott arra, hogy mások problémáját vagy rosszaságát kijavítsa, megszerelje. Gyakoratilag azzal, hogy valamit problémának nevezünk, ezzel már valójában eldöntöttük, hogy van?

A férfierő elnyomására (bár a női energiára is) manapság egyre több törekvés látható, ha megengedjük. 

Te mennyire mondtál le arról az erőről, ami vagy? Mondjuk mert azt látod, hogy ez erőszakosságban nyilvánul meg és nem akarsz ilyen lenni. Vagy mert elfáradtál, ami érthető a mai világban...

Másrészt viszont, hála az égnek, egyre többen ismerik fel, hogy sokkal nagyobb erejük van, mint amit eddig gondoltak. Én is ez utóbbira szeretnélek inspirálni. 

Egy férfi esetében gyakran a pénisz erőteljességétől, méretétől és működésétől teszik függővé, hogy milyen férfias valaki. A legtöbben úgy gondolják, hogy a pénisz ereje kortól, esetleg testalkattól, vagy netán spirituálisságtól függ. Lehet ez is, viszont masszíroztam már férfit, aki elmúlt 70 éves, és az erején ez egyáltalán nem látszott. Ha a testünket mi teremtjük, akkor az erőnket is. A testünk például a számára tápláló ételektől is működhet optimálisan. 

És lehet ezt még taglalni, hogy mitől még, viszont ha egy romboló, lehúzó partnerrel élünk, akkor lehet teljesértékűnek mondott, vitaminokkal teli ételeket fogyasztani, ha az illetőnek megengedjük, hogy leszívja az energiánkat. 

Téged például támogat az a nő, akivel élsz? 

A testek mind-mind különbözőek, a számukra tápláló energiák, ételek, mozgás is egyéni lehet. 

Egyértelmű, ha azt szeretném, hogy az életemben több öröm legyen, olyan élményeket, partnereket választok, amelyek ehhez járulnak hozzá.

Némely vélemény szerint ott, ahol a legrosszabbnak gondoljuk magunkat, gyakran ott a legnagyobb képességünk. Ez a képesség lehet gyógyítás, szexuális gyógyítás, képesség az orgazmussal, nőkkel, testekkel, energiákkal, vagy bármi mással. Ez is teljesen egyéni.

Ha elhiszed, hogy azért, mert elmúltál 45 éves, akkor már probléma lesz a merevedéseddel, akkor ezzel mit fogsz teremteni? 

Ha ez a történet ismerős számodra, akkor Neked ajánlom azt a konzultációval egybekötött masszázst, amelynek során a masszázs előtt vagy után beszélgetésre is szánunk időt.

Garanciát a változásra természetesen nem adhatok, ahogy ezt máskor sem teszem. A testedet Te teremted. 

Mennyivel lenne nagyobb sikered az életed minden területén, ha látnád ezeket a működéseket? (ugyanis a test az, akinek kell a lakás, a pénz, a ruhák, így hozzájárulhat ezek megteremtéséhez is)

Őszintén ránézve a testre, az életben megjelenő dolgokra, ellenállás nélkül, sokkal könnyedebben megváltoztatható bármi. Kevés dolog tud beragasztani annál, minthogy valami hazugsághoz ragaszkodunk, amit valóságosnak és igaznak hiszünk. Amíg például azt hazudjuk magunknak és talán másoknak is, hogy boldog párkapcsolatban élünk, pedig nem, szeretjük a testünket, pedig nem, addig döcögős és hosszantartó lehet vagy alig változhat. Emiatt nem működnek sokaknál a pozitív megerősítések sem...

Örömmel látlak, ha úgy gondolod, ezt a programot választanád. A nálam elhangzottak itt is maradnak, nem írom meg sem tapasztalatban, sem cikkben, sem fb posztban....ahogy ezt néhányan megteszik, kiadva és kielemezve a bizalommal feltárt, személyes dolgokat...

Lehet, hogy a kívánt változás nem egy alkalom után jön létre. Még akkor sem, ha azt mondom, igenis léteznek csodák és nem egyszer előfordult már ilyen. Amikor fogyni szeretnénk, elvileg akkor sem várjuk el, hogy egyszeri edzés után, akár az évek alatt összejött túlsúly helyett hirtelen izom legyen.

Mi van akkor, ha Te, azáltal, hogy visszaveszed az erődet, egy jobb jövőt is teremthetsz? 
Hiszen ha a Te életed nagyszerűbb, akkor a körülötted lévőké is azzá válhat. 
A jövőt most teremtjük, a mostani választásainkkal, Te milyen jövőt szeretnél magadnak és a szeretteidnek?

A beszélgetés 30-60 perces időtartam. (nem az időt fizeted, hanem az információt) 

A masszázs a 60 perces változat, melynek első fél órájában test, második fél órájában intim masszázs történik.

Ára: 45 000 ft. - Előzetes bejelentkezés szükséges!

Csodás napokat kívánok,

Havas Andi sk. 

(Aki erről a témáról telefonon szeretne beszélgetni, kérem szépen, helyettem valaki olyat hívjon, aki telefonos beszélgetést ajánl. Ez itt személyes konzultáció ajánlás.)