Mitől vagyok én más, mint a többiek?

Azt adom, amit itt ajánlok, a szolgáltatásomban azt kapod, amit itt hirdetek. 

 Ha kérdezel a témával kapcsolatban, szinte bármire válaszolni tudok. A szolgáltatásom az itt leírtakat tartalmazza, nincsen benne bújtatott vagy le nem írt tartalom. 

Én nem ígérek Neked multiorgazmust egyetlen masszázs alkalmával, (aki ezt ígéri, vajon tudja-e, mi valójában a multiorgazmus?..) sem azt, hogy elvezetlek a szívedhez vagy megélheted az isteni minőségedet, ahogy sokan mások ígérik...

Persze, ha az ő masszázsuk után azt mondod, hogy "Wow, eljutottam a szívemig és megéreztem milyen az én isteni minőségem!" - az nagyon szuper.

A szolgáltatásom nem tartalmaz külön intim (se lingam, se yoni) masszázst.

A merevedési folyamattal kapcsolatban több a megkeresés. Azt tapasztalom, hogyha az intim masszázst megelőzi egy bizonyos típusú testmasszázs, az ellazultságból kifolyólag a pénisz artériái könnyebben nyílnak meg, és áramlik beléjük a vér, így a merevedés sokkal gyorsabban, könnyedebben jelenik meg és hosszabb ideig is tart. 


Ha Te valamilyen szexuális szolgáltatást keresel, vagy ami túl megy a kézzel, alkarral történő masszírozáson, helyettem valaki mást válassz.

Erről olvashatsz még a Van-e kölcsönösség a szolgáltatásban? fül alatt.


Úgy gondolom, hogy nincs semmi rossz a k@rvaságban. Létezik, tehát van létjogosultsága.

Szerintem a legális nyilvánosházak igencsak hiányoznak ma. 

Klassz lenne több olyan pr@stituált, mint amilyen a Velencei kurtizán című filmben látható. Aki valóban szereti a férfiakat, a klienseit boldogabbá teszi. Aki nem csak illúziót ad, mint ma olyan sokan. Aki megtestesíti azt a női minőséget, ami gyógyító, önfeledt, buja, szabad, gátlástalan és a szívéből sz@xel és ebből a mindenki iránti szerelemmel teli energiából működik. Én is biztos voltam kurtizán valamelyik életemben, jelenleg ezt nem választanám.

Nyilván ez az energia érzékelhető bennem, hisz nem véletlenül keresnek meg, hogy legyek egy "Édes 3-as" tagja, vagy ágyban, párnák között masszírozzak egész nap, vagy hogy tanítsam meg szeretkezni. Köszönöm az ajánlatokat, lehetőségeket, nem kérem.

Minden vagyok, ez az energia is. Ami minden nőben jelen van és ha jobban meggondolom, a férfiakban is, hisz Don Juan is (ha létezett) hasonló energia. Mégis, jelenleg ezt a minőséget választani nem választanám. Ezért lehet rám haragudni, vagy épp emiatt megítélni, vagy megátkozni. Köszönet minden ilyenért. Ha valaki azt gondolja, hogy én valami "Mindenkívánságteljesítő Jótündér" vagyok. Sajnálom, nem.

Barátnője sem vagyok egyik kliensnek sem. Ennél fogva kicsit fura a felém számonkérő, elszámoltató, követelődző megközelítés.Arra sem hajtok, mégha ez furán hangzik is, hogy mindenki hozzám jöjjön és emiatt nem ígérgetek dolgokat, mint pl: szimpátia esetén lehetséges ez+az...Nem. Egy szolgáltatást ajánlok, a magánélet pedig magánélet. Nem keverem össze a kettőt.

Nem ígérgetek olyasmiket, amiket valójában nem szeretnék és nem is fogok megtenni...

Örülök és hálás vagyok, ha valaki az én masszázsomat választja, és ha olyasvalaki jön, akit nekem is örömteli masszírozni. Szerencsére ilyen klienseim vannak...

Egy masszázsszolgáltatást ajánlok, amiről itt az oldalon részletesen olvashattál, szerintem látható, hogy azt csinálom-e, amiről írok...

Ha kíváncsi vagy rá, akkor választod...

Szexuális gyógyító vagyok, ezt az energiát masszázson keresztül adom azoknak, akik a masszázsomat választják. A jelenlétem, az érintésem, energiám, figyelmem által tapasztalhatod meg ezt. 

Egy kliensem elmondása szerint a második masszázsom után a reggeli 30 fekvőtámasz helyett 150-et volt képes végezni. A másik férfi kliens, aki azzal érkezett, hogy gyengébb a merevedése, a masszázs után kb két hétig minden reggel merevedéssel ébredt.

Egy hölgy, egyetlen masszázsom után azt tapasztalta, hogy azóta sokkal könnyedebben jut el az orgazmushoz, pedig ez itt nem történt meg...
Az egyik páros masszázstanfolyamon résztvevő férfi szerint, az orgazmusa kb 50x volt intenzívebb, mint az azelőttiek. (Őt aszerint a technika szerint a párja masszírozta, ahogy elmondtam neki.) Előfordult már néhányszor az is, hogy a lingam masszázs során orgazmusa volt a kliensnek ejakuláció nélkül. Ezt sem garantálom senkinek, viszont a masszázs során spontán megtörténhet a magmegtartásos orgazmus is. Senkinek nem szoktam ígérni semmit. A testedet Te teremted. 

Én csak hozzájárulhatok ahhoz, hogy érezd az erődet, és netán ítélkezés helyett elismerd azt az ajándékot, ami vagy.


A lingam masszázs kézi masszázstechnika, én így végzem. A minimum 15-20 féle mozdulat, amit a pénisz és környéke kap, stimulálja a belső szerveket is és az orgazmushoz való eljutás általa sokkal élvezetesebb úton történhet meg.

Két egymástól független vélemény, melyet egy 70 év körül hölgy és egy 70 év körül férfi kliensemtől kaptam...." Úristen, ennyi évet kellett megélnem ahhoz, hogy megtudjam, ilyen élmény létezik?"

Te minek várnál 70 éves korodig?

Ha bármilyen kérdésed van, írj kérlek a megadott e-mail címre vagy hívj fel! 

Csodás napokat kívánok, 

Andi sk.

Nyilatkozat

Alulírott, Havas Andrea, büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, kijelentem, hogy nem folytatok gyógyító tevékenységet. Bár egészségügyi végzettségem van, általános ápolónő és asszisztens a szakmám, az egészségügy különböző területein dolgoztam közel 30 évig, nem vagyok orvos, és nincsen gyógyításra jogosultságom, sem végzettségem. A modalitások, amelyeket használok, a tudatosságot mozdítják elő, hogy az illető lássa, mi működik számára. A módszerek, mint például a tao érzéki masszázs, alapvetően stresszoldó lehet, serkentheti a szervezet öngyógyító folyamatait. Természetesen erre nincs garancia, senkinek sem ígérek semmit. A kívánt változást, esetleges gyógyulást nem én hozom létre, hanem az illető, aki választja ezeket. Mindezekhez én csak hozzájárulhatok. A konzultáció és a programok, a masszázsaim nem helyettesítik a hagyományos orvoslást, valamint a pszichoterápiát. Pszichés vagy pszichoszomatikus zavarok fennállása esetén orvosi vagy pszichoterápiás ellátás igénybevételét javaslom. Egyéb esetben javaslom kikérni a háziorvos vagy szakorvos véleményét. Programjaim nem tartoznak a Felnőttképzési törvény hatályai alá. Kérném mindezek szíves tudomásulvételét. 

Havas Andrea Roberta sk.