Mitől vagyok én más, mint a többiek?


Mert el tudom Neked mondani, hogy a masszázs, amit tőlem kapsz, mitől szuper, mit kaphatsz általa, körülbelül hogyan működik. Ha kérdezel a témával kapcsolatban, szinte bármire válaszolni tudok.
Azt adom, amit itt hirdetek, nincsen benne bújtatott vagy le nem írt tartalom.

Erről itt olvashatsz még:

https://made-in-spirit-by-andi.webnode.hu/kolcsonosseg-van-e-a-szolgaltatasban/

Ha Te valamilyen szexuális szolgáltatást keresel, ami túl megy a kézzel történő masszírozáson, kérlek innen lépj tovább.

Úgy gondolom, hogy nincs semmi rossz a k@rvaságban. Létezik, tehát van létjogosultsága. 

Szerintem a legális nyilvánosházak igencsak hiányoznak ma. Klassz lenne több olyan pr@stituált, mint amilyen a Velencei kurtizán című filmben látható. Aki valóban szereti a férfiakat, a klienseit boldogabbá teszi. Aki nem csak illúziót ad, mint ma olyan sokan. Aki megtestesíti azt a női minőséget, ami gyógyító, önfeledt, buja, szabad, gátlástalan és a szívéből sz@xel és ebből a mindenki iránti szerelemmel teli energiából működik. Én is biztos voltam kurtizán valamelyik életemben, jelenleg ezt nem választanám.

Nyilván ez az energia érzékelhető bennem is, hisz nem véletlenül keresnek meg, hogy legyek egy "Édes 3-as" tagja, vagy ágyban, párnák között masszírozzak egész nap, vagy hogy tanítsam meg szeretkezni. Köszönöm a megtisztelő ajánlatokat, lehetőséget, nem választanám ezeket. 

Minden vagyok, ez az energia is. Ami minden nőben jelen van és ha jobban meggondolom, a férfiakban is, hisz Don Juan is (ha létezett) hasonló energia. Mégis, jelenleg ezt a minőséget választani nem választanám. Ezért lehet rám haragudni, vagy épp emiatt megítélni, vagy megátkozni. Ez utóbbit valaki talán azért tette, mert azt gondolta, hogy én valami "Mindenkívánságteljesítő Jótündér" vagyok. Sajnálom, nem.

Barátnője sem vagyok egyik kliensemnek sem. Ennél fogva kicsit fura a felém számonkérő, elszámoltató, követelődző megközelítés. 

Szexuális gyógyító vagyok, ezt az energiát masszázson keresztül adom azoknak, akik engem választanak. A jelenlétem, az érintésem, energiám, figyelmem által tapasztalhatod meg ezt.


Egy kliensem elmondása szerint a második masszázsom után a reggeli 30 fekvőtámasz helyett 150-et volt képes végezni. A másik férfi kliens, aki azzal érkezett, hogy gyengébb a merevedése, a masszázs után kb két hétig minden reggel merevedéssel ébredt. 

Egy hölgy, egyetlen masszázsom után azt tapasztalta, hogy azóta sokkal könnyedebben jut el az orgazmushoz, pedig ez itt nem történt meg...

A legutóbbi páros masszázstanfolyamon résztvevő férfi szerint, az orgazmusa kb 50x volt intenzívebb, mint az azelőttiek. (Őt aszerint a technika szerint a párja masszírozta, ahogy elmondtam neki.)
Előfordult már néhányszor az is, hogy a lingam masszázs során orgazmusa volt a kliensnek ejakuláció nélkül. Ezt sem garantálom senkinek, viszont a masszázs során spontán megtörténhet a magmegtartásos orgazmus is. Senkinek nem szoktam ígérni semmit. A testedet Te teremted. 
Én csak hozzájárulhatok ahhoz, hogy érezd az erődet, és netán ítélkezés helyett elismerd azt az ajándékot, ami vagy.

Szerintem a nők együttléteinek minősége is, a férfiak merevedése, a pénisz jövőbeni ereje is rajtuk múlik, azon, hogy most hogyan bánnak a testükkel. Ez a masszázs pedig, a testmasszázs is, főleg a potenciára hat.
Bántalmazod, kimeríted a tested? Vagy kedves és hálás vagy érte? Tápláló vagy nem tápláló partnereket választasz? Ezek a Te választásaid, ezekkel is teremted a testedet.

A lingam masszázs kézi masszázstechnika, én ezt végzem.  A minimum 15-20 féle mozdulat, amit a egypénisz kap, stimulálja a belső szerveket is és az orgazmushoz való eljutás általa sokkal élvezetesebb úton történik. 
Két egymástól független vélemény, melyet egy 70 év körül hölgy és egy 70 év körül férfi kliensemtől kaptam...." Úristen, ennyi évet kellett megélnem ahhoz, hogy megtudjam, ilyen létezik?"
Te minek várnál 70 éves korodig?

Boldogságot és örömöt adok ennek a világnak. Aki ezt értékelte és tisztelettel volt hajlandó kezelni, őt továbbra is szívesen fogadom.

Ha bármilyen kérdésed van, írj kérlek a megadott e-mail címre vagy hívj fel!

Csodás napokat,

AndiNyilatkozat


Alulírott, Havas Andrea, büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, kijelentem, hogy nem folytatok gyógyító tevékenységet.

Bár egészségügyi végzettségem van, általános ápolónő és asszisztens a szakmám, az egészségügy különböző területein dolgoztam közel 30 évig, nem vagyok orvos, és nincsen gyógyításra jogosultságom, sem végzettségem.

A modalitások, amelyeket használok, akár az access bars kezelés és az Access Counsciousness eszközei a tudatosságot mozdítják elő, hogy az illető lássa, mi működik számára. 

A módszerek, mint például a tao érzéki masszázs, alapvetően stresszoldó lehet, serkentheti a szervezet öngyógyító képességét.

Természetesen erre nincs garancia, senkinek sem ígérek semmit. 

A kívánt változást, esetleges gyógyulást nem én hozom létre, hanem az illető, aki választja ezeket. Mindezekhez én csak hozzájárulhatok.

A kezeléseim és a masszázsaim nem helyettesítik az orvosi vagy gyógyszeres kezelést.

Kérném mindezek szíves tudomásulvételét. 

Köszönöm!

Havas Andrea s.k.