Személyes konzultáció

Konzultáció velem, személyesen


Bármilyen témában konzultációs lehetőséget ajánlok, test, pénz, üzlet, kapcsolatok, szexualitás, stb.

A konzultáció során kérdésekkel vezetlek el a saját erődhöz, hogy meglásd, Te is tudsz mindent, és rendelkezel mindennel ahhoz, hogy bármit megváltoztass vagy megteremts az életedben. Ehhez elengedhetetlen, hogy lásd, hogy jelenleg miből működsz.

A beszélgetés személyre szabott, épp az aktuális sztorira, történésre, témára vonatkozik, nincs kőbe vésett szabály, sem általánosan követendő útmutatás. Viszont extrán éber vagyok a hazugságra, például, hogy rossznak gondolod-e magad, vagy a testedet, ami hazugság. Éber vagyok a dolgok, sztorik mögötti valóságra, Te is ránézhetsz, ha szeretnéd látni, hogy mi működtet Téged.

Nem mondom meg mit tegyél, viszont megmutatom, hogy Te tudod, ha hajlandó vagy tudni és beléphetsz az erődbe, mint egy másik valóságba. Csak a varázslat itt történhet meg, általad. 

Te vagy a Varázsló! Nem vagy rossz, nem voltál rossz, és nem is leszel soha!

Mondta már ezt Neked valaki?

Ha a testeddel jelenik meg több fura dolog, gyógyítasz-e valakit, ha pénzbeli veszteséged van folyamatosan, van-e képességed a pénzzel? Bántalmazó kapcsolatban élsz? Bántalmazod-e általa önmagad, és ehhez hasonlók.

Mi van, ha minden, bármi lehetséges számodra, csak jelenleg ezt még nem így gondolod...

Személyes konzultáció ideje 60 perc, ára 20 000 HUF


Helyszín: 1092. Kálvin tér közelében, a Palotanegyedben

Hívj most és foglalj nálam időpontot, örömmel fogadlak,

Andi


(A szolgáltatás az itt leírtakat tartalmazza, személyes konzultáció, nem online. Ha szextelefonálni szeretnél, akkor légyszíves olyan számot hívj, ahol ezt ajánlják.)