Személyes konzultáció


Bármilyen témában konzultációs lehetőséget ajánlok, test, fogyás, pénz, üzlet, kapcsolatok, szexualitás, jövő, célok, családi kapcsolatok, stb.

A konzultáció során kérdésekkel vezetlek el a saját erődhöz, hogy meglásd, Te is tudsz mindent, és rendelkezel mindennel ahhoz, hogy bármit megváltoztass vagy megteremts az életedben. Ehhez elengedhetetlen, hogy lásd, hogy jelenleg miből működsz.

A beszélgetés személyre szabott, épp az aktuális sztorira, történésre, témára vonatkozik, nincs kőbe vésett szabály, sem általánosan követendő útmutatás. Viszont extrán éber vagyok például arra, hogy rossznak gondolod-e magad, vagy a testedet, ami nem valós, csak ez a nézőpontod. Éber vagyok a dolgok, sztorik mögötti valóságra, Te is ránézhetsz, ha szeretnéd látni, hogy mi működtet Téged. Ez az egyik kulcsa a dolgok megváltoztatásának, hogy lásd, jelenleg mit csinálsz és szeretnéd-e ezt abbahagyni, megváltoztatni.

Nem mondom meg mit tegyél, viszont megmutatom, hogy Te tudod, ha hajlandó vagy tudni és beléphetsz az erődbe, mint egy másik valóságba. Csak a varázslat itt történhet meg, általad. 

Te vagy a Varázsló! Nem vagy rossz, nem voltál rossz, és nem is leszel soha!

Mondta már ezt Neked valaki?

Ha a testeddel jelenik meg több fura dolog, gyógyítasz-e valakit, ha pénzbeli veszteséged van folyamatosan, van-e képességed a pénzzel? Bántalmazó kapcsolatban élsz? Bántalmazod-e általa önmagad, és ehhez hasonlók...

Mi van, ha minden, bármi lehetséges számodra, csak jelenleg ezt még nem így gondolod...

Személyes konzultáció ideje 60 perc, ára 30 000 HUF

Helyszín: 1094. Balázs Béla utca - Lenhossék utca

Hívj most és foglalj nálam időpontot, örömmel fogadlak,

Andi

A szolgáltatásom az oldalon leírtakat tartalmazza, személyes konzultáció, nem online, nem telefonos.  Egyébként a telefonos sz@x-el nincs semmi gond. A bibi vele az, hogy ingyen akarja, aki hív.  A másik, hogy én nem ezt ajánlom. 

Ha sz@xtelefonálni szeretnél, akkor légyszíves olyan számot hívj, ahol ezt ajánlják.