Access Bars

Az egyik legjobb stresszkezelő és a legdinamikusabb változást generáló prémium kategóriás módszer


Az Access bars kezelés az Access Counsciousness egyik alap módszere. A módszer Gary M. Douglastól származik, már kb 30 éve, ma már több mint 103 országban hivatalos módszernek fogadták el. A kezelés alatt a fejen lévő 32 pontot érintjük gyengéden, különböző kéztartásokban. A pontok tartalmazzák mindazokat a ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életeink során eltároltunk, másoknak elhittünk, valamivel egyetértettünk vagy ezeknek ellenálltunk. Ezek a nézőpontok, hiedelmek, programok működtetik életünket a mindennapokban, vagyis a legtöbb nézőpont nem is a sajátunk, döntéseinket, választásainkat mégis ezek alapján hozzuk. Néhány pont, például a szexualitás, test, szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb. Ha ezeket gyengéden érintjük, erőfeszítés nélkül el lehet engedni a felsoroltakat. Ezáltal a test megkönnyebbedik, olyan, mintha a számítógép lomtárát ürítenénk ki.
Természetesen csak azok távoznak belőlünk, amelyekhez mi már nem ragaszkodunk, amit hajlandóak vagyunk eleengedni és nem ragaszkodunk hozzá, mint korlátozáshoz. Az említett modalitás nem a gyógyítást, hanem a nagyobb tudatosság elérését szolgálja, a neve is hozzáférés a tudatossághoz. ( Access Counsciousness) A tudatosság sosem a racionalitásról és a logikáról szól, hanem az energiákról...
Hozzájárul, hogy lássuk mi az, ami nekünk működik, mi az, ami nekünk igaz, mit tudunk mi. Felfedezhetjük, hogy van tudásunk, képességeink, megláthatjuk, és elismerhetjük, hogy milyen ajándékok vagyunk ezen a bolygón. Olyan tudásunk, potenciálunk van, amellyel megteremthetünk és megváltoztathatunk bármit az életünkben.

Mondta már ezt Neked bárki?

Ez a tudás bennünk van, mindenkiben. Ha hajlandóak vagyunk kíváncsian szemlélni a témákra és önmagunkra, a módszer által eljuthatunk saját tudásunkhoz és a saját erőnkbe léphetünk.

A módszer és a módszert használók, így én sem mondom meg, hogy mit tegyél, mi lesz a tuti megoldás, helyes választás, arra invitállak, hogy válassz a saját tudásod és éberséged szerint. Ebben pedig örömmel kísérlek, ha nálam választod.

Ez a prémium kezelés az egyik legdinamikusabb változást hozhatja. Működése nem hit kérdése, sőt, javaslom, ne higyj el senkinek semmit. A lényeg, hogy működik-e számodra, vagy sem... Természetesen, mint minden más módszerrel kapcsolatban is a saját választásunk a kulcsa a változásnak, a teremtésnek. 100%-os garancia nincs semmire, a módszer csak hozzájárulhat ehhez. Semmi sem változik, ha Te nem akarsz változtatni, változni, másfelé haladni...

Ruhában, masszázszágyon történik, min. 60 perces, nincs más teendőnk, csak befogadni.

Ha engem kérdeznek, mire ajánlom, akkor azt mondom, bármire, mindenre. Működhet, és az is lehet, hogy nem. A változást nem a módszerek hozzák meg, csak hozzájárulhatnak, a változást mi teremtjük. Nagyon imádom a módszert és ajánlom is. Gyakorlatilag mindent megváltoztattam az életemben ennek és az AC eszközeinek hozzájárulásával. Azóta is folyamatos felfedezésben vagyok, rendkívüli élmény rácsodálkozni arra, hogy mi minden van mindazon túl, mint amit eddig gondoltam, hogy lehetséges számomra. Egyetlen kezelés az agyban Gamma - hullámokat generál, amely hosszú ideig tartó meditálás eredménye lehet.

1 óra jelenleg nálam: 25 000.- HUF ( 1 óra + lehetséges max. 1 órás konzultáció bármilyen témában, együtt: 40 000.- HUF)

"Az access célja nem a gyógyítás, hanem a tudatosság kibontakoztatása. Az access nem spirituális tanítás abban az értelemben, hogy valamiféle transzcendens célt fogalmazna meg, amivel meg kéne haladni ezt a világot. Ezt a világot segít egyre teljesebben megélni, miközben alapként veszi, hogy többek vagyunk annál, mint ami elsőre látszik. Valójában abban segít, hogy mint végtelen lények, képesek legyünk boldogulni itt és most. Ahelyett, hogy mellékszereplők lennénk másvalaki B kategóriás filmjében, segít rátalálni a saját valóságunkra, kilépve a ránk erőltetett drámákból. Nem a régi, könyökünkön kijövő önsegítő tanácsokat ismételgeti újrafogalmazva, hanem segít megtalálni azt, amit mi tudunk. 
Megkíméli az intellektusunkat inzultáló ezoblablától, bár kétségtelen tény, hogy van néhány furán hangzó dolog benne. Viszont ezeket egyszerűen kipróbálhatod és elvetheted, ha nem működnek számodra. Nincsenek dogmák, elhinnivalók, erőltetett pozitív gondolkodás. Van viszont egy csomó kérdés, ami segít az erődbe emelkedni. Nincs harc az egó ellen, azt úgy is csak az egó szeretné. Egyszerű módszerek vannak, amik mélyrehatóan átalakítják a tapasztalásodat hogy végre azt éld, amit mindig is tudtál mélyen belül, hogy lehetséges." (Palacskó András) 


Az Access bars kezelést jelenleg tőlem megtanulni nem tudod, viszont szívesen ajánlok erre olyan facilitátorokat, akiktől én is tanultam és nagyszerűek.