Access Bars

(0-100 éves korig)

Az Access bars kezelés az Access Counsciousness egyik alapkezelése. A módszer Gary M. Douglastól származik, már kb 30 éve, ma már több mint 103 országban hivatalos kezelésként jegyzik. A kezelés alatt a fejen lévő 32 pontot érintjük gyengéden, különböző kéztartásokban. A pontok tartalmazzák mindazokat a ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életeink során eltároltunk, másoknak elhittünk, valamivel egyetértettünk vagy ezeknek ellenálltunk. Ezek a nézőpontok, hiedelmek, programok működtetik életünket a mindennapokban, vagyis a legtöbb nézőpont nem is a sajátunk, döntéseinket, választásainkat mégis ezek alapján hozzuk. Néhány pont, például a szexualitás, test, szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb. Ha ezeket gyengéden érintjük, erőfeszítés nélkül el lehet engedni a felsoroltakat. Ezáltal a test megkönnyebbedik, olyan, mintha a számítógép lomtárát ürítenénk ki.
Természetesen csak azok távoznak belőlünk, amelyekhez mi már nem ragaszkodunk, amit hajlandóak vagyunk eleengedni és nem ragaszkodunk hozzá, mint korlátozáshoz. Az említett modalitás nem a gyógyítást, hanem a nagyobb tudatosság elérését szolgálja, a neve is hozzáférés a tudatossághoz. Hozzájárul, hogy lássuk mi az, ami nekünk működik, mi az, ami nekünk igaz, mit tudunk mi. Felfedezhetjük, hogy van tudásunk, képességeink, megláthatjuk, és elismerhetjük, hogy milyen ajándékok vagyunk ezen a bolygón. Olyan tudásunk, potenciálunk van, amellyel megteremthetünk és megváltoztathatunk bármit az életünkben.

Mondta ezt Neked eddig bárki?

Ez a tudás bennünk van, mindenkiben. Ha hajlandóak vagyunk kíváncsian szemlélni a témákra és önmagunkra, a módszer által eljuthatunk saját tudásunkhoz és a saját erőnkbe emelkedhetünk.

A módszer és a módszert használók, így én sem mondom meg, hogy mit tegyél, mi lesz a tuti megoldás, helyes választás, arra invitállak, hogy válassz a saját tudásod és éberséged szerint. Ebben pedig örömmel kísérlek, ha engem választasz.

A kezelés ruhában, masszázszágyon történik, 60-90 perces. A kezelés során nincs más teendőnk, csak befogadni.

Ha engem kérdeznek, mire ajánlom, akkor azt mondom, mindenre. Nagyon imádom a módszert és ezt a kezelést is. Gyakorlatilag mindent megváltoztattam az életemben ennek hozzájárulásával. Azóta is folyamatos felfedezésben vagyok, rendkívüli élmény rácsodálkozni arra, hogy mi minden van mindazon túl, mint amit eddig gondoltam, hogy lehetséges számomra. Egyetlen kezelés az agyban Gamma - hullámokat generál, amely hosszú ideig tartó meditálás eredménye lehet.

Az alábbi videóban Dr. Jeffrey Fannin agykutató orvos beszél az agyra gyakorolt hatásáról.

https://www.youtube.com/watch?v=8vTQFoeDnVI&t=4s

( A videón a magyar felirat beállítható.)

1 órás kezelés: 15 000.- HUF
 ( 1óra + kb 1 órás konzultáció, 30 000.- HUF)


"Az access célja nem a gyógyítás, hanem a tudatosság kibontakoztatása. Az access nem spirituális tanítás abban az értelemben, hogy valamiféle transzcendens célt fogalmazna meg, amivel meg kéne haladni ezt a világot. Ezt a világot segít egyre teljesebben megélni, miközben alapként veszi, hogy többek vagyunk annál, mint ami elsőre látszik. Valójában abban segít, hogy mint végtelen lények, képesek legyünk boldogulni itt és most. Ahelyett, hogy mellékszereplők lennénk másvalaki B kategóriás filmjében, segít rátalálni a saját valóságunkra, kilépve a ránk erőltetett drámákból. Nem a régi, könyökünkön kijövő önsegítő tanácsokat ismételgeti újrafogalmazva, hanem segít megtalálni azt, amit mi tudunk. Megkíméli az intellektusunkat inzultáló ezoblablától, bár kétségtelen tény, hogy van néhány furán hangzó dolog benne. Viszont ezeket egyszerűen kipróbálhatod és elvetheted, ha nem működnek számodra. Nincsenek dogmák, elhinnivalók, erőltetett pozitív gondolkodás. Van viszont egy csomó kérdés, ami segít az erődbe emelkedni. Nincs harc az egó ellen, azt úgy is csak az egó szeretné. Egyszerű módszerek vannak, amik mélyrehatóan átalakítják a tapasztalásodat hogy végre azt éld, amit mindig is tudtál mélyen belül, hogy lehetséges." (Palacskó András)