Van-e kölcsönösség a szolgáltatásban és miben masszírozok?

Kedves OIvasó, 

a szolgáltatásaim között találsz masszázst, testkezelést és többféle tanfolyamot, művészeti alkotásokat. Ezeket ajánlom a számodra.

Kézzel és alkarral masszírozok. Velem kapcsolatos, személyes dolgokat, ami az én testemmel, életemmel kapcsolatos, ilyeneket nem tartalmaz a szolgáltatás. 

Mivel olyan sokan művelik a masszázs címszó alatt azt a bizonyos ősi mesterséget, jobbnak láttam leírni néhány gondolatot...

Elsősorban azért, mert az önmagammal való kedvesség, tisztelet elsődleges lett számomra, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik. Ezt a vonalat követem egy ideje mindenben...

Mi van rajtam masszázs közben?

Egy szárong, ez egy indiai kendő, amiben nagyon kényelmes masszírozni. Ha az ember megizzad, akkor az anyag felfogja, van egy sejtelmessége, és van egy kis jelzés is benne, hogy ami mögötte van, az személyes terület.

Ti szívesen masszíroznátok, érnétek valakihez, vagy fogadnátok többször, aki tiszteletlenül beszél vagy viselkedik Veletek? Örülnétek valakinek, aki úgy viselkedik az üzletetekben, mintha otthon lenne? ( Megjegyzem, a zaklató, extrán tiszteletlen vagy az igénybevett szolgáltatásért fizetni nem hajlandó kliens híre, neve, száma hozzám is eljut azonnal, ahogy másokhoz is.)

Jelenleg örömmel masszírozok és szeretném, ha ez is így maradna.

Megfigyeltem, hogy a legtöbben valójában elvenni akarnak, amikor azt mondják, hogy viszonozni, vagy adni szeretnének...

A legtöbbször, és persze nem minden esetben, annyira szívesen adok, mindent, bármit. Kivéve, ha azt érzékelem, hogy ezt tőlem elvárják. Önszántamból igen, elvárásra nem, szolgáltatás címen pláne nem.

Ha meg valaki azt gondolja, a masszázsért fizetve engem is megvásárolt valamilyen mértékben...hát, ezt nem is minősíteném...

Nem vagyok barátnője a klienseknek, - akit számon kérnek,  tőle követelődznek, netán féltékenykednek rá, vagy ha nemet mond bármire, gyerekes sértődéssel reagálnak. Ez milyen fura már? :DDD

Masszőz vagyok.

 A szolgáltatásom masszázst tartalmaz, ezért fizetnek a kliensek.

Szexuális gyógyító vagyok és ezt a masszázson, a jelenlétemen, érintésemen keresztül adom annak, aki hajlandó fogadni. 

Nem vagyok se szent, se tökéletes és egyáltalán nem vagyok hétköznapi nő sem. Több boldogságot és több örömöt adok a világnak és azoknak, akik az én masszázsomat választják, akár csak egy alkalommal...

Csodálatos nőkkel, férfiakkal és testekkel találkozom nap mint nap, akik bizalmat adnak nekem. Hálásan köszönöm Nekik ezt. 

Ez van, nem számít, ki, mit gondol rólam. Lehet rám haragudni is azért, mert kiállok önmagamért és másokat is erre biztatok.
Hallgatom a panaszokat, hogy a lányok nagy része nem tud lingam masszázst csinálni, vagy hogy milyen lehangoló és unalmas a szolgáltatások többsége. Ez sajnálatos. 

A mindennapi választásainkból tisztán látszik, hogy önmagunkat mennyire tiszteljük és értékeljük valójában...( akár a partnerválasztásból, étkezésből, bármilyen szolgáltatás választásából, és minden másból is)

Például, ha én mondjuk olyat teszek meg valakinek, amit valójában nem szeretnék, és utána utálnám magam miatta, ami semennyire nem örömből indult, akkor mennyire tisztelem önmagamat? 

Azon vagyok, hogy fenomenális élmény legyen a masszázsom mások számára és bárki eljöhet megtanulni a módszert, amivel masszírozok. 

Néha eszembe jut, hová lett a testek és egymás őszinte csodálata?

Manapság szinte már minden, a nők, férfiak, a testek, a szexualitás és az aktus is le van degradálva... 

A tudatosság, a szakralitás és a kvantumfizika mára gúny tárgya lett, talán mert túl misztikusan hangzik és mert ettől a valóságtól annyira különbözik...Vagy mert ezek az egyén szabadságát és a világ jobbá tételét támogatják és nem a rombolást vagy a bántalmazást?

Ha megnézed, ez a valóság nem arra ösztönöz, hogy fedezd fel, hogy kivé válhatsz, mi van még azon túl, amit eddig tapasztaltál, teremts meg bármit, túl minden eddigi elképzeléseden, 

- hanem arra, hogy illeszkedj be, legyél boldog, de ne túlságosan, legyél gazdag, de ne túlságosan, legyél szabad, de ne túlságosan...

Már azt is leírták, hogy nem igaz, hogy bármit megteremthetsz és elérhetsz, és hogy nem lehetséges számunkra bármi.....

Hát jó....:DDDDD Szerintem meg lehetséges, bármi, minden...

Úgy gondolom, hogy van valami, ami túl van a szakralitáson is. 

És hogy ez mi lehet, nem tudok erre most válaszolni. Csak azt tudom, hogy létezik...

Szerintem főnökkel, főbérlővel és főleg klienssel túl szoros kapcsolatot kialakítani nem a legjobb ötlet. Előfordulhat, viszont nem a legjobb ötlet.

Tehát, ha barátnőt - alkalmi partnert - vagy egyéb mást szeretne valaki, masszázson kívül, akkor nálam csalódni fog. 

Ez esetben kifejezetten az ezeket ajánló oldalakon lenne célszerű keresgélni. Minek pazarolnánk egymás idejét?

Javaslom, hogy gyertek a masszázs miatt, így a csalódás esélye szinte nulla.

Ugyanis a masszázsom k@rvajó és ha az a masszázs érdekel, amit csak tőlem kaphatsz, akkor keress meg, örömmel fogadlak. <3

Szép napokat kívánok,

Havas Andi Roberta sk.

Budapest, 2021. augusztus 04.

Mitől vagyok én más, mint a többiek?

elolvashatjátok itt:


És ha már említettem, akkor egy kis kvantumfizika...

"Eltekintve a spirituális maszlagtól amit rá rakunk az van, hogy minden fény és (nem vagy, hanem És...ÉS) információ, rezgés. Szóval ha kvantumfizikára vesszük a dolgot akkor megérthetjük, hogy hogyan működik, vagy nem működik számunkra a szándékaink megvalósulása.

Nézzük a kétrés kísérletet: Van a foton és van a fényérzékeny papírunk, meg van egy megfigyelőnk/kameránk. A foton=dolog, fényérzékeny papír = szándékom, a megfigyelő kamera meg én vagyok.

Én vagyok, aki arra kényszerítem a fotont, vagyis a dolgot, hogy ott legyen, ahol nézegetem.

Csak vedd le róla a kamerád. Szándék kiküld (megfogalmazom mit szeretnék) meg is van a fényérzékeny papír, kiraktam ...és akkor itt rögtön elengedés jön, vagyis NEM FIGYELEK ODA, leveszem a fókuszt, nem gondolok vele, hagyom. Miért??? Mert akkor a fotonom hullámként működik, a fényérzékeny papíromon kirajzolja a LEHETŐSÉGEIMET...én pedig választhatok, mégpedig azt, ami számomra a legkényelmesebb, ami a legjobb érzést kelti.

Szimpla kvantumfizika, semmi blabla. Ha van egy szándékod, ami fényérzékeny, akkor lécci, ne nézegesd azt, amit nem szeretnél, ami egy foton (leegyszerűsítve persze) ... mert hát akkor megfigyeled, és az a foton, nem tud lehetőség lenni, pontosabban, csak az az egy lehetőség tud lenni. Ha elengeded, akkor viszont lehetőséghalmaz lesz, egyszerre mindenhol jelen lesz, és amikor becsapódik, több verziót rajzol ki, mintha tartogatnám abban az egy pontban az elején. Sokan mondogatják, hogy na, de ha nem csinálok semmit, csak választom, ami nekem kellemes, akkor az felelőtlenség. Hát nem barátom, pont fordítva, ha tartogatod, nézegeted az egy darab kis fotonkádat, na, az a felelőtlenség. Nem hagyod "szegényt" terjedni a célod felé." (B. Gabi)