Cikkeim

Az érintés művészetéről, varázsáról, kommunikációjáról, csodájáról és hatalmáról már sokat olvashattunk, számtalan könyv, tanulmány és cikk jelent meg róla. Arról is írtak tanulmányt, hogy napi 4 ölelés kell a túléléshez.

- Ha a partnereddel összebújtok, és mosolyogva nézitek, ölelitek egymást, együtt vagytok és szexeltek, ez nem intimitás. Együtt vagytok, aktus történik, egy bensőséges helyzetben vagytok. Az intim testrészek részt vesznek benne, ettől nem ez az intimitás.
Az ölelés ölelés, nem intimitás, alapvetően a szexnek sincs semmi köze az intimitáshoz, a szex...

"Sokunkban hagy felejthetetlen élményeket az első kézfogás, az első csók, az első intim együttlét. Ha mindezeken túl vagyunk, elkezdődik a határaink megismerése, tágítása, mindig többet és többet, szebb és változatosabb élményekre vágyunk.

Sokat hallhattunk, olvashattunk egy időben a #metoo-kampányról. Témája a szexuális zaklatás, amiről olvashattok bővebben. Ami érdekes, hogy kiderült, a kampány alapítóját is bántalmazással vádolják. Amennyire legutóbb olvastam, még nem tisztázott a helyzet.Néhányan talán áldozathibáztatásnak fogjátok gondolni, persze nem az. Mindenki azt gondol,...