Munkalehetőség - modellkedés - (+18)

Kedves Lányok, Hölgyek! (+18)

Yoni masszázs tanfolyamon modellként való közreműködéshez keresek hölgyeket.

A tanfolyamon a talp kivételével az egész testet, és a yoni-t is (külsőleg-belsőleg), mindent érintünk. Tehát alapvető, hogy beleegyezz abba, hogy a tested minden pontja megérinthető legyen általam is. Amit kérek, hogy légy ápolt, nyitott, átlagos testalkatú, esetleg rugalmas munkaidőbeosztással éld a napjaidat. A tanfolyamok gyakran hétvégén vannak, tehát szívesen fogadnám bárki jelentkezését.

Mire lehet jó Neked, hogy modellként közreműködsz egy ilyen tanfolyamon?

Egyrészt belelátsz ebbe a világba, miről szól, értékes ismereteket szerezhetsz. Én rengeteget tanultam a testemről és a masszázsról is akkor, amikor modellkedtem. Másrészt, ha ezt az energiát rendszeresen kapja a tested, olyan jótékony változásokat tapasztalhatsz meg, mintha rendszeresen járnál erre a masszázsra. Amely masszázs akár egyetlen alkalommal is hozhat jelentős változást, akár az érzékek finomodásában, vagy az orgazmuskészségben. Ez egyéni, 100%-os garancia nincs rá.

A program körülbelül 3,5 - 4 órás. (A mesterkurzuson is lehetőséged van részt venni modellként, amely 2 napos, kb 16 órás elfoglaltság, időarányosan a díjazás más, ezt egyeztetjük.) 

A 3,5-4 órás tanfolyam időtartamára jelenleg 17 000 ft modelldíjat biztosítok.

A tanfolyam helyszíne IX. kerület, Balázs Béla utca - Lenhossék utca

Mivel közel 2 évig én is voltam modell hasonló tanfolyamokon, tisztában vagyok vele, hogy mint tanfolyamvezetőnek mire érdemes, fontos figyelni ahhoz, hogy a tanuló és a modell is kellemesen, biztonságban érezze magát. Főleg pedig, hogy a modell máskor is örömmel jöjjön el.

A tanfolyam alatt nem használunk segédeszközöket vagy gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt igen.

Jelentkezni lehet a jinpolus.andi kukac gmail pont kom címen, vagy a +36 20 980 6553-as számon.

A jelentkezőkkel való személyes találkozás időpontegyeztetése telefonon történik. Ezután személyes találkozót kérek, ez egy kb 30-60 perces beszélgetést jelent.

(Ha férfi modelleket is keresek, ide kiírom, jelenleg nem.)

Kérem szépen azokat a férfiakat, akik tudnak olyan hölgyről, akiket ez a fenti lehetőség érdekelhet, irányítsák hozzám.

Ha figyelmesen elolvastad a fenti szöveget, láthattad, hogy nem hirdetek saját szalonomba felvételt. 

Jelenleg nincsen szalonom, az otthonomban, egyedül dolgozom.

A módszert, amivel én dolgozom, megtanulhatod tőlem, akár profi szinten is. Kialakíthatsz saját üzletet, szalont, vendégkört és egy teljesen egyedi, manapság még mindig ritkaságnak számító minőséget és energiát ezen a területen. 

Ez csak Rajtad múlik. Jelenleg itt én alkalmankénti modellkedési lehetőséget ajánlok hölgyeknek.

Köszönöm szépen a figyelmet, csodás napokat!

Andi sk.